Vijesti / Sport
Sport
FOTO Marijan Kustić, predsjednik HNS-a, u radnom posjetu Međimurskom nogometnom savezu
Zlatko Premuš

MEĐIMURSKI NOGOMETNI SAVEZ

FOTO Marijan Kustić, predsjednik HNS-a, u radnom posjetu Međimurskom nogometnom savezu

Marijan Kustić pohvalio je rad MNS-a i obećao daljnju pomoć i potporu, posebno oko infrastrukture

U radnom posjetu Međimurkom nogometnom savezu bila je delegacija Hrvatskog nogometnog saveza na čelu s predsjednikom Marijanom Kustićem. U atriju čakovečkog Starog grada održan je radni sastanak s članovima Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza, a prije toga i kratki susret s predstavnicima 'sedme sile'.

Marijan Kustić, predsjednik HNS-a, u radnom posjetu Međimurskom nogometnom savezu Fotogalerija

Predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Kristijan Antolović goste je kratko upoznao s problematikom i planovima međimurskog sporta broj jedan, između ostalog rekao je da u Savez pod svojom ingerencijom ima 74 muška i 1 ženski klub  s 4700 registriranih igrača i igračica, od toga 2000 mladih čijem se razvoju posvećuje posebna pažnja, da se prvenstvo odvija u 15 liga, da se mnogo pažnje posvećuje infrastrukturi gdje se očekuje i pomoć krovne nogometne organizacije HNS-a, u razvoju nogometa sve više se „osjeća“ pomoć općina, gradova i županije, ove godine Europske regije sporta...

Marijan Kustić, s kojim su u delegaciji HNS-a bili Neven Šprajcer zadužen za natjecateljski nogomet i članovi IO-a Nenad Horvatić i donedavni predsjednik MNS-a Mato Kljajić u svom kratkom obraćanju pohvalio je rad MNS-a i obećao daljnju pomoć i potporu, posebno oko infrastrukture, posebno naglasivši Prelog gdje je u planu skora izgradnja igrališta s umjetnom travom. Posebno je pohvalio ženski nogomet i međimurske nogometne djelatnike i najavio daljnju i još bolju suradnju.

Prisutnima su se biranim riječima obratili i međimurski župan Matija Posavec i čakovečka gradonačelnica Ljerka Cividini, a bili su prisutni i gradonačelnici Murskog Središća i Preloga, Dražen Srpak i Ljubomir Kolarek.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video