NOGOMET

PRIPREMNE UTAKMICE Polet bolji od Bratstva (J), Varteks pobijedio Rudar

Polet je u Čakovcu bio bolji od Bratstva iz Jurovca, dok je Varteks nadvisio Rudar

Prvi pripremni susret za obje ekipe, Polet Sveti Martin na Muri i Bratstvo Jurovec, završio je, kao što se i očekivalo, visokom pobjedom Poleta. Glavica u 11. minuti dovodi domaćina u vodstvo od 1:0, da bi Patafta u nastavku utakmice u 54. minuti povisio rezultat na 2:0. Dolovski je s dva pogotka, u 64. minuti i samo minutu kasnije, postavio konačni rezultat, 4:0.

Polet – Bratstvo

ČAKOVEC Igralište na umjetnoj travi stadiona SRC Mladost. Sudac: Križarić (Čakovec). STRIJELCI: 1:0 Glavica (11), 2:0 Patafta (54), 3:0  Dolovski (64), 4:0 Dolovski (65).

POLET: Jambres, Stojko, Krištofić, Mihalić, P. Horvat, Barat, Lesar, Dolovski, Perčić, Glavica, Patafta još su igrali M. Horvat, Šimunković, Škrobar. TRENER: Matija Kristić.

BRATSTVO/J: E. Perčić, Haček, N. Perčić, Radiković, Cvetković, Padarić, Vurišić, Turk, Filipović, Jambrović, Tomšić, još su igrali Levačić,  Zadravec, K. Karlovčec. TRENER: Luka Murk.

Varteks bolji od Rudara

Prvu u nizu pripremnih utakmica nogometaši Rudara, odmah na početku priprema, s tek nekoliko treninga, odigrali su u Hraščici s trećeligašem Varteksom. Na terenu s umjetnom travom bolje su se snašli domaćini i pobijedili 2:1, postigli su pogotke početkom prvog i drugog poluvremena. Pogodak za Rudar postigao je Evald Vinko, a igrao je slijedeći sastav: Kodba, Antolović, Belaj, Šardi, Zeljko, Mesarić, Vinko, Nedeljko, Cimermana, Vurušić i Liklin (igrali još: Srpak, Novak i Petković).

Trener Andrija Balajić zadovoljan je dosadašnjim tijekom priprema, 30. siječnja slijedi kontrolni pripremni susret s Bratstvom Savska Ves, a do tada i dalje treninzi i razgovori oko konačnog formiranja momčadi.

Najnovije