Vijesti / Sport
Sport
FOTO Tradicijsko kolinje okupilo članove kotoripskog Graničara, pripremali razne delicije
Marijan Kovač/Dario Hrašćanec

ČVARCI, PEČENA JETRICA...

FOTO Tradicijsko kolinje okupilo članove kotoripskog Graničara, pripremali razne delicije

Članovi kluba uživali su u pečenim jetricama, čvarcima, pečenom mesu i ostalim specijalitetima

U subotu, 22. siječnja na prostoru sportskog parka NK Graničar u Kotoribi, održana je cjelodnevna manifestacija tradicijskog kolinja, što je, nakon blagoslova prostorija, bio svojevrsni uvod u ovogodišnje aktivnosti kluba, a kolinje polako prerasta u tradiciju.

Članovi, simpatizeri i prijatelji kluba počeli su se okupljati od jutarnjih sati te su tokom dana mogli uživati u pečenim jetricama, čvarcima, pečenom mesu i drugim domaćim specijalitetima koji se tradicionalno spremaju uz kolinje u našem kraju.

Tradicijsko kolinje okupilo članove kotoripskog Graničara, pripremali razne delicije Fotogalerija

Čelništvo kluba zahvaljuje sponzorima, ali i svim članovima kluba koji su pomagali, kako u mesarskim, tako i u kuharskim poslovima. Posjetio ih je i načelnik Općine Kotoriba, Dario Friščić. Ovo druženje iskorišteno je i za sakupljanje godišnjih članarina, a iz kluba zahvaljuju i Marijanu Kovaču koji je sve fotografski popratio.

Sve ovo održalo se tjedan dana prije početka priprema seniorske momčadi koje počinju u petak, 28. veljače u 18 sati. Na pripreme će momčad povesti novi trener Mario Piškor, a zasad su dogovorene i četiri prijateljske utakmice. 

Fotogaleriju Marijana Kovača pogledajte u nastavku.

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video