Vijesti / Sport
Sport
POČINJE EUROPSKO PRVENSTVO Večeras pravi rukometni klasik, Hrvatska igra protiv Francuske
RTL

RUKOMET

POČINJE EUROPSKO PRVENSTVO Večeras pravi rukometni klasik, Hrvatska igra protiv Francuske

Večeras u 20.30 sati odigrat će se pravi rukometni klasik jer na rasporedu je dvoboj s dobro znanim rivalima - Francuzima!

Od danas, 13. siječnja pa sve do 30. siječnja u Mađarskoj i Slovačkoj održava se Europsko rukometno prvenstvo za muškarce 2022. Kroz prvenstvo odigrat će se više od 50 utakmica, a rukometnu euforiju  gledatelji će moći pratiti na glavnom kanalu RTL-a, zatim na kanalu RTL2 te online platformi PLAY.

Ždrijeb je Hrvatsku smjestio u jaku skupinu C u kojoj su još Francuska, Srbija i Ukrajina, a već večeras u 20.30 sati našu reprezentaciju očekuje jaka Francuska. Ususret dvoboju s dobro znanim rivalima gledatelji će od 19.30 sati moći pratiti emisiju 'Vrijeme je za rukomet' u kojoj će stručni komentatori Petar Metličić, Goran Šprem i Drago Vuković zajedno s voditeljicom Ivonom Hemen analizirati našu i protivničku momčad. Naime, Hemen će u prvoj emisiji preuzeti voditeljsku ulogu umjesto kolege Marka Vargeka, koji se nalazi u samoizolaciji.

„Rukometnu emisiju počeli smo pripremati dosta ranije, kao i inače, ali nismo se nadali da će se dogoditi ova izvanredna situacija, no spremna sam uskočiti u pomoć i zamijeniti Marka. Volim izazove i uvijek sam spremna na njih, a budući da sam prošli mjesec vodila emisiju tijekom Svjetskog prvenstva za žene, već sam uhodana za nadolazeće Europsko prvenstvo koje će sigurno biti napeto“, ističe Hemen pa nastavlja: „Šprem, Vuković i Metličić su naša uhodana ekipa s kojom dugo surađujemo, tako da ništa neće biti drugačije. Pored ovakve vesele ekipe zabava je zagarantirana uz uvodnu emisiju uoči utakmice s Francuskom, potom i nakon susreta s detaljnom analizom. A Marku želimo brz oporavak kako bi se što prije vratio na voditeljsku klupu!“

Nakon utakmice protiv Francuske, hrvatsku reprezentaciju u skupini C 15. siječnja očekuje dvoboj protiv Srbije, a 17. siječnja na terenu ih čeka reprezentacija Ukrajine. Sve utakmice prenosit će RTL-ov sportski komentator Filip Brkić i sukomentator, bivši reprezentativac Nikša Kaleb. Na terenu će biti RTL-ove reporterke Ines Goda Maja Oštro, koje će donositi prve dojmove i izjave izbornika, reprezentativaca, ali i obožavatelja rukometa.

Specijalnu emisiju 'Vrijeme je za rukomet' ne propustite pogledati večeras od 19.30 sati, a naše reprezentativce podržite u dvoboju protiv Francuza od 20.30 sati na RTL-u!

Najnovije

Reci što misliš!