Vijesti / Sport
Sport
NOGOMETNA ŠKOLA PUŠĆINE-STRAHONINEC Igrači u novoj opremi spremni za novu polusezonu
NŠ Pušćine Strahoninec

U NOVOJ OPREMI

NOGOMETNA ŠKOLA PUŠĆINE-STRAHONINEC Igrači u novoj opremi spremni za novu polusezonu

Nogometna škola Pušćine Strahoninec spremno kreće u nove pobjede

- Nogometna škola Strahoninec osnovana je 2004. godine i od tada uspješno djeluje održavajući treninge za djecu šest do šesnaest godina starosti te se nastupa u četiri uzrasne skupine U9, U11, U13 i U15. Treninzi se kroz topliji dio godine održavaju na nogometnim terenima NK Strahoninec i NK Pušćine, dok sada u zimskom periodu treninge održavamo u dvorani osnovne škole Strahoninec, uz nesebičnu podršku Općine Strahoninec.

Suradnja s trenutnom trenerskom postavom počela je prije 5 godina. U tih pet godina uspješno radimo na individualnom razvoju igrača u cilju da  se individualna kvaliteta pojedinog natjecatelja prepozna i u ugradi u ekipnu što je garancija postizanja rezultata, stvaranje ekipnog duha i 'fair-playa'.

Svake godine se organizira druženje roditelja i igrača gdje se vidi puna podrška roditelja kao vrlo važnog dijela razvoja djece u sportu. Tu je potrebno spomenuti da su roditelj odigrali dvije utakmice pa su se tako mame okušale protiv uzrasta U9, a tate U11, rezultat je bio sporedna stvar, a situacija na terenu je bila odlična. 

Što se tiče sportskih rezultata kvaliteta rada je vidljiva te je u sezoni 2018./2019. ekipa U11 osvojila naslov prvaka Međimurske lige. Svi uzrasti su vrlo konkurentni u svim kategorijama županijskog natjecanja te nam je primarni cilj sada popuniti sve kategorije novim igračima. Također na kraju godine svi igrači su dobili novu opremu te smo spremni za novu sezonu - kažu iz NŠ Pušćine Strahoninec.

Najnovije

Reci što misliš!