Vijesti / Sport
Sport
PRVENSTVO KLUBA Udruga stolnotenisača amatera Belica: Danijel Mavrin osvojio turnir
Denis Tratnjak

STOLNI TENIS

PRVENSTVO KLUBA Udruga stolnotenisača amatera Belica: Danijel Mavrin osvojio turnir

U turniru slučajnih parova najbolji je bio par Danijel Mavrin i Josip Habijan Đus

Tradicionalno krajem godine u Belici se igra prvenstvo udruge, pa je tako u četvrtak,30. prosinca, dan prije nego smo se oprostili sa starom godinom, u Društvenom domu u Belici odigran turnir na kojem se okupilo 11 članova Udruge stolnotenisača amatera iz Belice.

Pojedinačni dio se igrao prvo podjelom u dvije skupine, te nakon toga razigravanjem, dok su se parovi igrali slučajnim izvučenim odabirom partnera. Nakon odigranih pojedinačnih mečeva u skupinama, prvih 4 iz skupine su prošli dalje u četvrtfinale razigravanja. Pobjedom nad Goranom Habijanom u polufinale je prošao Denis Tratnjak, Danijel Mavrin je svladao Dragutina Godinu, u dramatičnom meču Slavko Tratnjak je bio bolji od Dragana Horvata koji je propustio nekoliko meč lopti, te je Damir Sečan svladao Stjepana Kolarića za ulazak u polufinale.

Udruga stolnotenisača amatera Belica: Danijel Mavrin osvojio turnir Fotogalerija

U dramatičnom polufinalu između Slavka Tratnjaka i Damira Sečana bolji je bio Slavko Tratnjak sa 3:2 u setovima, dok je u drugom polufinalu Denis Tratnjak poveo 2:0 u setovima, da bi nakon toga se Danijel Mavrin razigrao i okrenuo meč u svoju korist i priredio veliko iznenađenje na turniru.

Za treće mjesto u borbi između Damira Sečana i Denisa Tratnjaka, poveo je Damir Sečan sa 1:0 i 2:1, da bi na kraju Denis Tratnjak smogao snage te okrenuo četvrti set u svoju korist i u petom setu osvojio treće mjesto. Danijel Mavrin još pod utjecajem polufinala u finalnom meču se lako obračunao sa Slavkom Tratnjakom te osvojio i postao prvi puta prvak Udruge stolnotenisača amatera iz Belice.

U turniru slučajnih parova, par Danijel Mavrin i Josip Habijan Đus bio je najbolji te su  osvojili prvo mjesto, drugi par je bio Damir Sečan i Dragan Horvat, dok su treće mjesto zauzeli Dragutin Godina i Stjepan Kolarić. Slijedilo je druženje uz jelo kuhara Gorana Habijana i Stjepana Kolarića.

Najnovije

Reci što misliš!