USPJEŠNI KARATISTI

KUP SV. NIKOLE U VARAŽDINU Karate centar Šenkovec osvojio čak 12 medalja

- Jako sam sretan što smo zadnji turnir u ovoj godini završili sa odličnim izvedbama i velikim brojem zasluženo osvojenih medalja - kaže trener Tihomir Grgić

U organizaciji Karate kluba Varaždin održan je u nedjelju, 5. prosinca 16. Kup Sv. Nikole na kojem je nastupilo više od 450 natjecatelja iz Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Karate centar Šenkovec nastupio je s 15 natjecatelja koji su osvojili ukupno 12 medalja i to sedam zlatnih, četiri srebrne i broncu. Prva mjesta osvojili su Marin Plavetić, Ozren Grgić, David Faić, Lara Jurčević, Domagoj Miličević, Karlo Bađun te ženska ekipa u sastavu Lara Jurčević, Erika Grabovac i Ena Rajković

Srebrne medalje osvojili su Bella Mikulić, Ziya Lepen, Niko Šagi i ženska ekipa u sastavu Bella Mikulić, Aiša Lepen, Ana Bađun. Brončanu medalu osvojio je Mauro Gajnik. Nastupila je još i Karla Šagi koja je u meču za broncu izgubila rezultatom 2:1. Ekipu je na natjecanju vodio trener Tihomir Grgić.

– Jako sam sretan što smo zadnji turnir u ovoj godini završili sa odličnim izvedbama i velikim brojem zasluženo osvojenih medalja. Uz sve pandemijske nevolje uspjeli smo postići zavidnu sportsku formu i vratiti se uspješno u sustav kontinuiranih natjecanja. Čestitam svim natjecateljima na trudu, želji i postignutom rezultatu, a posebno moram istaknuti Marina Plavetića koji je u oštroj konkurenciji dječaka od 14 godina odradio svoj najbolji turnir u službenoj kategoriji i ostvario tri pobjede maksimalnim rezultatom. Slijedi nam malo odmora od natjecanja koja ćemo nastaviti sredinom siječnja turnirom u Samoboru – rekao je Grgić.

Marin Plavetić – uvjerljivo najbolji u kategoriji dječaka do 14 godina

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije