Vijesti / Sport
Sport
PREDSJEDNIK MUHAMED BAJRIĆ Naslov jesenskog prvaka je nagrada za naš ogroman trud
Z.P.

jesenski prvaci - nk bsk belica

PREDSJEDNIK MUHAMED BAJRIĆ Naslov jesenskog prvaka je nagrada za naš ogroman trud

- Sretan sam i ponosan što je naša Uprava tako jedinstvena i homogena što je preduvjet da se ostvare i odlični rezultati - kaže Bajrić

Nakon osvajanja jesenskog prvaka 1. Međimurske lige bez poraza jedan od najsretnijih bio je čelni čovjek NK BSK-a i Belice, predsjednik Muhamed Bajrić.

On je bio najveći optimista nakon prošlogodišnjeg neuspješnog pohoda na naslov prvaka. 

- Prošle godine nismo uspjeli osvojiti naslov prvaka zbog raznih čimbenika koji su utjecali na rezultate. Okrenuli smo se novoj sezoni još odlučniji da napravimo još veći iskorak što i jesmo i rezultati su došli kao potvrda da smo ispravno radili. 

Pun pogodak bilo je postavljanje za trenera Damira Vugrinca?

- Upravo tako, Damir Vugrinec mlad i dokazani trener ispunio je naša očekivanja. Imao je mir u svlačionici a mi smo se trudili da mu budemo dobra logistička podrška, što je urodilo velikim rezultatom na kojem čestitam Vugrincu i igračima koje ću svakog posebno i spomenuti Dario Horvat, Ivan Conjar, Davor Piškor, Robert Malnar, David i Alen  Hajdarović, Darko Trstenjak, Petar Šarić, Saša Hojski, Bruno Đurasek, Bojan Škvorc, Dino Pomper, Edi Lacković, Dario Šmit, Antonio Dragović, Ivan Prekupec, Samir Šopalović i Nikola Kaniški.Stalno ističete Upravu kluba koja je odradila uz Vas veliki dio posla i ima veliki udio da je BSK ovako odlično posložen i organiziran.

- Sretan sam i ponosan što je naša Uprava tako jedinstvena i homogena što je preduvjet da se ostvare i odlični rezultati. Ponosan sam na njih jer sigurno nitko nema tako vrijedne i marljive suradnike kao ja. Dopredsjednik kluba je Danijel Mesarić, sportski direktor Radovan Magdalenić dok su u UO Ivan Đurkin, Alen Bajrić,  Filip Janušić, Mario Mihalec, Jurica Kovač, Luka Laptoš, Josip Škvorc, Vladimir Makar, Branko Mlinarić, Mladen Tomašić, Mario Buhin, Mladen Međimurec, Leonard Laptoš, Vladimir Herman i Nikola Zrna, Ivan Kovačić (domar). Također posebno se zahvaljujemo i Općini Belica te našem načelniku Zvonimiru Taradiju koji nam puno pomaže u radu i djelovanju kluba te simpatizerima i navijačima posebno  Blue Army koji su nas pratili na svim utakmicama.

Za kraj?

- Sljedeće godine naš klub slavi 70. obljetnicu i najveća nam je želja da navijače i sve prijatelje kluba razveselimo rođendanskim poklonom-osvajanjem naslova prvaka lige-rekao nam je objektivni i realni predsjednik Beničanaca, također uspješni poduzetnik, na kraju razgovora. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video