Vijesti / Sport
Sport
KOŠARKAŠKI VIKEND Odigran niz susreta u svim kategorijama
Maja Mikolaj

KOŠARKA

KOŠARKAŠKI VIKEND Odigran niz susreta u svim kategorijama

Pogledajte rezultate odigranih utakmica

Odigrane su utakmice 3. lige sjever između KK “Rudar” i KK “Mladost Ivanovec, u kojoj su domaćini bili bolji pa je završila rezultatom 83:58, zatim KK “Međimurje Wildboarsi” - KK “Lepoglava”, gdje je “Međimurje” iskoristilo prednost domaćeg terena i pobjedili 99:59. U Kotoribi je KK ”Kotoriba” ugostila KK “Petrijanec” i pobijedila 75:62. Malo dalje, KK “Donji Kraljevec” dočekao je KK “Vinica” i mirno, bez problema pobijedio 89:53.  te tako završili 4. kolo. Na početku 5. kola KK “Mladost” Ivanovec odigrao je protiv KK “Kotoriba”, a utakmica je završila rezultatom 60:76. KK “Globetka” Čakovec otputovao je u Đurđevac gdje ih je dočekala ekipa iz KK “Mladost” Đurđevac, tamo iskoristili sve prilike koje su se pružale te pobijedili 73:96.

Mlađe dobne kategorije također su se igrale prema rasporedu. KK “Donji Kraljevec” i KK “Međimurje” odigrali su utakmicu U13 kategorije u Donjem Kraljevcu, a bolji su bili dječaci iz gostujućih redova te pobijedili rezultatom 44:72. U kratkom razmaku gosti su postali domaćini i ugostili su ekipu iz KK “Mladost” Ivanovec, a susret je završio rezultatom 80:9 u korist domaćina.

Donji Kraljevec je također bio domaćin KK-u “Grafičar” u kategoriji U15, a susret je završio rezultatom 35:90. U Ivanovec je u goste došla ekipa KK-a “Međimurje”  i pobjedila domaćine 6:118.

KK “Varteks” ugostio je dječake iz “Međimurja” u uzrastu U17. Gosti su krenuli mirno i odlučno te pobijedili domaćine 51:88.

Djevojčice iz ŽKK-a “Radost” Čakovec odigrale su Z17 utakmicu na domaćem terenu protiv KK “Koprivnica” te još jednom pokazale da znaju i mogu igrati dobru košarku, pobjedom rezultatom 73:32, dok su njihove starije kolegice iz seniorskog sastava protiv ekipe istog kuba gostovale u Koprivnici i izgubile utakmicu prve ženske lige sjever rezultatom 84:50.

Nakon prošlotjednog poraza u Varaždinu protiv KK “Vindi” Varaždin rezultatom 101:74, vikend su završili seniori KK-a Međimurje u susretu druge muške lige sjever utakmicom protiv KK “Petar Zrinski” Vrbovec te nakon dobre borbe i napete završnice upisali pobjedu 74:71.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!