NOGOMET

SUBOTA Slavlje Međimurja i Poleta, sedmica Bratstva (SV)

Pogledajte rezultate subotnjih utakmica

3. HNL Sjever ove subote na rasporedu su bili susreti 10. kola. Rudar je na svojoj Šuderki ugostio neugodni Bjelovar, a gosti su slavili s 1:3, jedini pogodak za Rudar zabio je Filip Škvorc. U derbiju kola, Polet je gostovao u Ždralovima kod prošlosezonskih prvaka, Mladosti te je upisao vrijednu pobjedu od 1:2, a golove su zabili Emanuel Mihalić i Nino Patafta. Međimurje je gostovalo u Varaždinu na stadionu Slobode kod Varteksa te je slavilo s 1:3, a golove su zabili Dominik Glavina, Josip-Domagoj Hranilović i Karlo Mihoković.

Rudar – Bjelovar 1:3

Mladost – Polet 1:2

Varteks – Međimurje 1:3

Novi poraz Rudara

4. NL ČK-VŽ na rasporedu su utakmice 9. kola. U subotu je trebao biti odigran susret Draškovca i Budućnosti, ali je odgođen zbog samoizolacije kod gostiju. Svi ostali sureti međimurskih klubova igraju se u nedjelju. Dinamo u Domašincu dočekuje Naprijed iz Cirkovljana. Galeb u Oporovcu ugošćuje Plitvicu iz Gojanca. Mladost u derbiju kola Za Jadanom dočekuje lidera prvenstva, Zelengaj. Mladost Komet gostuje u Nedeljancu. Utakmice se igraju od 15 sati.

Draškovec-Geothermae – Budućnost-odgođeno, Nedjelja: Dinamo – Naprijed, Galeb – Plitvica, Mladost – Zelengaj, Nedeljanec – Mladost Komet

1. ŽNL igraju se susreti 11. kola. Polet je u Pribislavcu dočekao Dinamo iz Palovca te su gledatelji vidjeli četiri gola za podjelu bodova, završilo je 2:2, a po dva gola za svaku ekipu zabili su Mihael Ladić i Karlo Baksa. U derbiju kola, Nedelišće je s 3:2 slavilo protiv Podturna, a dvostruki strijelac za domaće je bio Ian Treska. Bratstvo je u gradskom derbiju u Savskoj Vesi dočekalo Slogu iz Čakovca te su pred svojim cjernim Žibekima slavili s visokih 7:0. Venera je dočekala Centrometal, a gosti su odnijeli sva tri boda slavljem od 0:3.

Subota:

Polet (P) – Dinamo (P) 2:2

Nedelišće – Podturen 3:2

Bratstvo (SV) – Sloga (Č) 7:0

Venera PMP – Centrometal 0:3

Nedjelja: Jedinstvo (GM) – Omladinac (NSR) u Macincu, Bratstvo (J) – Dubravčan, Trnava – Međimurec, BSK – Sloga (Š), Croatia – Graničar (K). Utakmice se igraju s početkom u 15 sati.  

Podjela bodova u Pribislavcu

U 2. ŽNL-A igraju se utakmice 10. kola. 

Subota:

Hodošan – Drava (DM) 3:2

Drava (K) – Borac PMP 1:3

Nedjelja: Omladinac (DS) – Kraljevčan 38, Spartak – ČSK, Borac (DH) – Jadran, Mladost (D) – Vidovčan, Radnički – Otok, Budućnost (P) – Mladost (I).. Utakmice se igraju s početkom u 15 sati.

2. ŽNL-B igraju se utakmice 10. kola.

 Subota:

Plavi – Sokol 3:2

Hajduk (Š) – Hajduk (B) 1:4

Sloboda (S) – Zasadbreg 77 1:5

Mali Mihaljevec – Trnovec 1:1

Nedjelja: Budućnost (M) – Pušćine, Strahoninec – Vučetinec, Sloboda (M) – Omladinac (M), Mura – Pobjeda. Utakmice se igraju s početkom u 15 sati. 

Domaće slavlje Plavih

3. ŽNL igraju se utakmice 10. kola. 

Subota:

Napredak – Dubrava 1:5

Torpedo – Graničar (N) 3:3

Bratstvo (P) – Donji Koncovčak 2:5

Nedjelja: Međimurje-Čakovec – Parag. Jedinstvo (NSnD) je slobodno. Utakmice se igraju s početkom u 15 sati.

Visoko slavlje Dubrave

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije