Vijesti / Sport
Sport
3. HNL SJEVER Za vikend međimurski derbi u Čakovcu, Rudar dočekuje Ždralove
eMedjimurje

NOGOMET

3. HNL SJEVER Za vikend međimurski derbi u Čakovcu, Rudar dočekuje Ždralove

Svi naši klubovi nadaju se poštenom i realnom suđenju što do sada nije baš bio slučaj kad su bili u pitanju njihovi nastupi

Subota jer dan kada međimurski ljubitelji nogometa mogu doći „na svoje“, na rasporedu su dva derbija 3.nogometne lige sjever.  U Čakovcu, Međimurje je u lokalnom derbiju domaćin vodećem Poletu Sveti Martin na Muri, a Rudar pak u Murskom Središću prima u goste još uvijek aktualnog prvaka Lige momčad Mladost iz Ždralova. Obje su utakmice na rasporedu u 15 sati.

-Svi u klubu se veselimo subotnjem derbiju u kojem ćemo nadam se rezultatski dobro proći i pobjedom se priključiti vrhu tablice. Igrači su dobro motivirani , obje će momčadi nadam se imati sportsku podršku iz gledališta, a nadam se i dobro i pošteno suđenje, rekao nam je direktor čakovečkog kluba Rajko Toplek, nekad poznati igrač, sada poduzetnik.

Slično razmišlja i Damir Cilar, donedavni predsjednik, također poznati poduzetnik i dalje vrlo aktivan član uprave „Rudara“:

-Red je da i mi zabilježimo prvu prvenstvenu pobjedu i s gledateljima se nakon susreta veselimo. Gosti su favoriti, međutim bez obzira na ime i reputaciju favoriti uvijek ne pobjeđuju. Igrači su optimistički raspoloženi, svi jedna čekamo početak susreta

A svi naši klubovi nadaju se poštenom i realnom suđenju što do sada nije baš bio slučaj kad su bili u pitanju njihovi nastupi.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!