Vijesti / Sport
Sport
TSH SENSAS MATCHFISCHIG ČAKOVEC Tri reprezentativca i dva svjetska klupska prvenstva u 2022. godini

SPORTSKI RIBOLOV

TSH SENSAS MATCHFISCHIG ČAKOVEC Tri reprezentativca i dva svjetska klupska prvenstva u 2022. godini

Ostvarili su pomalo povijesni uspjeh, klub je postao prva hrvatska ekipa koja se je u jednoj godini plasirala na dva Svjetska klupska prvenstva u idućoj 2022.godini

U Športsko ribolovnom klubu TSH Seans Matshfishing Čakovec dugo će pamtiti uspješnu 2021.godinu. Ostvarili su pomalo povijesni uspjeh, klub je postao prva hrvatska ekipa koja se je u jednoj godini plasirala na dva Svjetska klupska prvenstva u idućoj 2022.godini.  41. svjetsko klupsko prvenstvo u Belgiji, te 5.svjetsko klupsko prvenstvo discipline „feeder“ u Italiji. 

Osim dva klupska Svjetska prvenstva klub može biti  i ponosan je na svoja tri reprezentativca koja će predstavljati Hrvatsku u 2022.godini. U kategoriji do 15 godina Patrik Kovač osvojio je drugo mjesto u Hrvatskoj ligi u lovu ribe udicom na plovak i plasirao se je na 26. svjetsko prvenstvo iduće godine u Sloveniji, a Željko Raženj i Alan Perko na temelju odličnih rezultata u 1.hrvatskoj ligi gdje su osvojili 1.i 3.mjesto stekli su status hrvatskih reprezentativaca na 68.svjetskom prvenstvu za nacije koje se iduće godine održava u Hrvatskoj.

Patrik Kovač

Ekipa TSH Sensas 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!