Vijesti / Sport
Sport
ŽRK ZRINSKI Ovog tjedna na rasporedu dvije utakmice
ŽRK Zrinski

RUKOMET

ŽRK ZRINSKI Ovog tjedna na rasporedu dvije utakmice

Rukometašice Zrinskog imaju dva nastupa, sutra u Sesvetama s tamošnjim istoimenom sastavom, a u subotu (17,30 sati dvorana Graditeljske škole) domaćini su ekipi Umaga

Nakon kratke stanke uzrokovane kvalifikacijskim nastupima reprezentacije za Europsko prvenstvo i pripremama mladih selekcija također za kvalifikacijske nastupe, naše se prvenstvo ubrzanim tempom nastavlja već od sutra /srijeda/. Rukometašice Zrinskog imaju dva nastupa, sutra u Sesvetama s tamošnjim istoimenom sastavom, a u subotu (17,30 sati dvorana Graditeljske škole) domaćini su ekipi Umaga. S reprezentativnih okupljanja i nastupa vratile su se sve igračice, njih pet i odmah se priključile treninzima, najavu za Sesvete i Umag dobili smo u kratkom razgovoru s novom reprezentativkom Gabrijelom Gudelj.

-Biti će teško, igramo s kvalitetnim protivnicima, pokušat ćemo sve kako bismo ostali u oba susreta neporaženi. Za vrijeme prvenstvene stanke trener Mrđen dobro je proučio protivnike i razradio taktiku, ako iste budemo pridržavali uspjet ćemo. Nastupit ćemo kompletni, ne nedostaje nam motiva, realno je nadati se uspjehu, a u Čakovcu i podršci gledatelja.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!