ODBOJKA

SUPERLIGA Centrometal uvjerljivo do bodova

Sljedećeg vikenda čeka ih mnogo teže iskušenje kad gostuju u Varaždinu

Nakon što im je prošlog vikenda odgođena utakmica u Rovinju, odbojkaši Centrometala su prvu utakmicu u sezoni odigrali kod kuće protiv Marsonije iz Slavonskog Broda. I krenuli su silovito, na servise Martinka brzo je 6:0. Gosti su se nakon toga pribrali i ta razlike je dugo održavana. Najbliže su Brođani bili kod 9:13. Usljedilo je pet poena za domaće i set je rješen. Završio je 25:19. Drugi set više nije išlo tako lako, momčadi su se izmjenjivale u vodstvu do 12:12. Nakon 19:17 za Centrometal domaći opet rade seriju i kod 22:17 set je rješen. Na kraju je ista razlika za 25:20. Početkom trećeg seta Međimurci su brzo došli do pet poena prednosti. Kasnije je to samo održavano, pa i povećavano. Taj set dobili su najvećom razlikom sa 25:16.

Uglavnom sve prema očekivanju. Bila je rutinska pobjeda Centrometala. Kod domaćih su svi igrači dali jednak doprinos pobjedi. Sljedećeg vikenda čeka ih mnogo teže iskušenje kad gostuju u Varaždinu.

OKM CENTROMETAL – MOK MARSONIA   3 : 0  (25:19, 25:20, 25:16)

Suci : Humski, Raca (oba Zagreb)

Centrometal : Šućur, Marciuš, Vincek, Lučić, Juras, Martinko, Novak, Mišura, Jengić, Zelenika, Rihtarec, Vuk (trener Siniša Novak)

Marsonia : Kovačević, Marošević, Grgić, Filipović, Dugandžić, Pejanović, Mandura, Barišić, Šunić, Aračić (trener Lubina)    

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije