KROS

3. PULA MARATHON Članovi Trkačkog kluba Rudar u Puli

Trkački klub "Rudar" iz M. Središća na utrku je otišao s deset članova, koji su spojili ugodno s korisnim i uz druženje na moru odradili utrku na zadovoljstvo njih sami

Vikend za nama u Puli se održao treći po redu “Pula Marathon” koji svake godine privuče jako velik broj trkača iz cijele Hrvatske, ali i susjednih nam zemalja. Ova trka je iznimno lijepa jer se trči po gradu Puli i kraj prekrasne obale, a sam start i cilj je u Areni. Uz trkače, ovu veliku manifestaciju prati i velik broj turista koji bodre trkače uzduž cijele staze što samoj noćnoj trci daje posebnu čar trčanja i adrenalina za natjecatelje. Ove godine ukupno je sudjelovalo 616 vrhunskih trkača iz svih krajeva u kategorijama na polumaratonu, poznatoj “pulskih iksici – 10 km” i onoj na 5 km koja se razdvaja na građansku trku i utrku policije i vatrogasaca.

Trkački klub “Rudar” iz M. Središća na utrku je otišao s deset članova, koji su spojili ugodno s korisnim i uz druženje na moru odradili utrku na zadovoljstvo njih sami. Predsjednica kluba Martina Bezek zauzela je odlično 2. mjesto u ženskoj kategoriji na polumaratonu i 1. mjesto u svojoj kategoriji (Ž35). U svojim kategorijama na 5 km, Damir Perhoč na 7./4. mjestu (M35/vatrogasci); Romina Tomšić 5. (Ž45); Bruno Rihtarec 7. (M45); Anita Juračić-Perhoč 8. (Ž35); Rea Tomšić 13. (ŽS); Petar Rihtarec 27. (MS); dok je u kategoriji na 10 km Željka Pintarić 31. (Ž35) i Ivica Peršić 53. (M35). TK Rudar je imao i svojeg fotografa (člana) Tin-a Tomanić koji je kao i uvijek svoj Photoo “posao” odradio vrhunski i zabilježio svaki trenutak ove jedinstvene prilike ulaska trkom u Arenu i bodrenje mnogobrojne publike.

Iz Međimurske županije u iznimno jakoj konkurenciji istaknuli su se na stazi polumaratona Dalibor Horvat na 2. mjestu (M45); Darko Okreša 3. (M45); Dalibor Krajner 4. (M45); Alenka Horvat 1. (Ž45); Nada Siladi 3. (Ž35); Nives Pomor 3. (Ž45); Elenora Glavina 4. (Ž45) i Tomica Dodlek 8. (M35). Dok je na 5 km postolje zauzeo Miroslav Horvat na 2. mjestu u kategoriji M45 i “Vatrogasci”.

Bila je ovo još jedna večer međimurskih trkača koji su se istaknuli kao jedni od mnogih koji promoviraju zdrav i moderan život u ovo doba epidemije Covid-19. Bravo za sve!!

Trkački klub “Rudar” iz M. Središća se zahvaljuje svima koji su svojim angažmanu omogućili sam odlazak u Pulu na utrku, kao i DVD-u Križovec na posudbi kombi vozila, Vatrogasnoj zajednici Međimurske županije na smještaju u vatrogasnom kampu – Fažana i dr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije