NOGOMET

NOGOMETNI VIKEND Polet gostuje u Bjelovaru, donjomeđimurski derbi u Cirkovljanu

Pogledajte parove i delegirane suce

U 3. HNL Sjever ovog vikenda na rasporedu su utakmice 5. kola. Polet je nakon rapsodije protiv Rudara u srijedu svladao i Slogu iz Štrigove u šesnaestini finala Kupa MNS-a, a ovog vikenda putuju na gostovanje kod Bjelovara. Poletovci očekuju nastavak niza pobjeda i  svakako će sve učiniti ne bi li se vratili s punim plijenom, iako se Bjelovar pokazao kao težak protivnik Međimurju.

Međimurje gostuje u Virju kod Podravca te su apsolutni favoriti i sve osim pobjede crno-crvenih bilo bi ogromno iznenađenje.

Rudar je nakon debakla u lokalnom derbiju, uz malo muke u Kupu slavio protiv Venere te na Šoderki dočekuju Varteks iz Varaždina koji je vrlo dobro krenuo u prvenstvo, a Rudar će sigurno dati sve od sebe ne bi li upisali prvu ovosezonsku pobjedu. Sve utakmice se igraju u subotu s početkom u 16 sati. 

Rudar – Varteks, Bjelovar – Polet, Podravac – Međimurje

U 4. NL ČK-VŽ na rasporedu su utakmice 4. kola. Draškovec u subotu na svom terenu dočekuje Jalžabet te zasigurno žele pobjedu kojom bi isprali gorak okus nakon prošlotjednog prvenstvenog poraza i teškog poraza u Kupu protiv Bratstva iz Jurovca. Dinamo u Domašincu dočekuje vrlo dobru ekipu Nedeljanca, ali svakako će mladići trenera Dalibora Gorupića dati sve od sebe kako bi bodovi ostali na Kokotovom vezu. Galeb je loše ušao u prvenstvo, još ne znaju za bodove, a postigli su samo jedan pogodak, a u ovom kolu gostuju kod ekipe Budućnosti iz Vidovca koji su u prva dva kola upisali dobre rezultate, ali su u prošlom kolu poraženi s 8:0.

Mladost Komet je u prošlom kolu upisala prvu pobjedu, slavili su s čak 17:0 te su se napunili samopouzdanjem pred najteže gostovanje, gostuju u Beletincu kod odlične ekipe Bednje, ali računat će na umor i pokušat će iznenaditi jer je domaćin tokom tjedna igrao Kup utakmicu protiv Osijeka.

U donjomeđimurskom derbiju u Cirkovljanu se sastaju Naprijed i Mladost iz Svete Marije. Domaćin je bolje ušao u prvenstvo i na svom će za goste neugodnom terenu dati sve od sebe da bodovi ostanu u Cirkovljanu. Mladost je loše ušla u prvenstvo, još ne znaju za pobjedu, ali će dati već ove nedjelje sve od sebe kako bi dokazali da su odlična momčad, a tokom tjedna su visokom pobjedom u Kupu napulini samopouzdanje. Utakmice se igraju u 16,30.

Subota: Draškovec-Geothermae – Jalžabet, Nedjelja: Dinamo (Domašinec) – Nedeljanec, Naprijed – Mladost (Sveta Marija), Budućnost – Galeb, Bednja – Mladost Komet (Prelog)

U 1. ŽNL na rasporedu su utakmice 6. kola. Omladinac dočekuje ekipu BSK-a koja još uvijek ne zna za poraz. Bratsvo iz Savske Vesi dočekuje također još uvijek neporaženo Nedelišće. Graničar iz Kotoribe također još nema poraz, ali ove sezone pobjede su upisali samo na gostovanjima, dok su u tri domaćinska susreta upisali neriješene rezultate, a u goste im dolazi Venera koja je dobrano namučila favorizirani Rudar u susretu Kupa. Sloga u Čakovcu dočekuje Polet iz Pribislavca koji je u Kupu teško stradao od Međimurca i pokušat će pokazati da imaju dobru ekipu, a pomlađeni domaćin će svakako dati sve od sebe za pobjedu i bijeg prema sredini ljestvice. Podturen je u sjajnoj formi te na Trnocu dočekuje vrlo dobru ekipu Jedinstva iz Gornjeg Mihaljevca, te će utakmica sigurno biti vrlo zanimljiva. U dvoboju dojučerašnjih četvrtoligaša, Centrometal koji je u vrlo dobroj formi dočekuje Dinamo iz Palovca koji rezultatima nije opravdao očekivanja navijača, ali i samih igrača, zasigurno mogu i žele igrati puno bolje. U nedjeljnim susretima, Croatia u Orehovici dočekuje Trnavu. Domaćin želi prvu pobjedu, a gosti također žele pobjedu jer igraju dobro, a rezultati ne prate tu igru. Sloga u Štrigovi u zanimljivom susretu dočekuje Bratstvo iz Jurovca koje se diže u formi, tokom tjedna su izbacili s 5:0 Draškovec koji se natječe u višoj ligi. Još uvijek neporaženi Međimurec dočekuje goste iz Donje Dubrave te će domaćin zasigurno biti pun samopouzdanja nakon visoke pobjede u Kupu. Utakmice se igraju u 16,30.

Subota: Omladinac (NSR) – BSK, Bratstvo (SV) – Nedelišće, Graničar (K) – Venera PMP, Sloga (Č) – Polet (P), Podturen – Jedinstvo (GM), Centrometal – Dinamo (P). Nedjelja: Croatia – Trnava, Sloga (Š) – Bratstvo (J), Međimurec – Dubravčan. Utakmice se igraju s početkom u 16,30 sati.

U 2. ŽNL-A igraju se susreti 5. kola. Utakmice se igraju s početkom u 16,30 sati. 

Subota: Drava (K) – Hodošan. Nedjelja: Radnički – Omladinac (DS), Budućnost (P) – Mladost (D), Borac PMP – Borac (DH), Mladost (I) – Spartak, Otok – Kraljevčan 38, Vidovčan – ČSK, Drava (DM) – Jadran. 

U 2. ŽNL-B na rasporedu su utakmice 5. kola. Utakmice se igraju s početkom u 16,30 sati. 

Subota: Sloboda (S) – Hajduk (Š), Mali Mihaljevec – Sloboda (M), Hajduk (B) – Sokol. Nedjelja: Mura – Budućnost (M), Trnovec – Strahoninec, Zasadbreg 77 – Plavi (Pek.), Pobjeda – Pušćine, Omladinac (M) – Vučetinec. 

3. ŽNL igraju se utakmice 5. kola. Utakmice se igraju s početkom u 16,30.

Subota: Donji Koncovčak – Jedinstvo (NSnD), Bratstvo (P) – Napredak, Međimurje-Čakovec – Torpedo. Nedjelja: Parag – Dubrava u Sivici. Graničar (N) je slobodan. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije