25 GODINA RADA

SVEČANO I SPORTSKI Udruga sportske rekreacije Sport za sve Mala Subotica proslavila 25. rođendan

Nakon svečanog dijela održano je i prigodno slavljeničko natjecanje u bacanju potkove, nabacivanju kolutova i gađanju lukom i strijelom

Više od 50 članova Udruge sportske rekreacije Sport za sve Mala Subotica prisustvovalo je u subotu svečanom obilježavanju 25. godišnjice osnutka i uspješnog rada udruge.

Ova značajna obljetnica proslavljena je skromno i uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera a održana je kod odbojkaškog igrališta u Maloj Subotici. Kako bi mogućnost eventualne zaraze sveli na najmanju moguću mjeru, obilježavanje 25 godina rada održano je bez posebnih gostiju, a jedini uzvanik bio je Valentino Škvorc, načelnik općine Mala Subotica.

O dosadašnjem radu sve nazočne ukratko je izvijestila Ljiljana Šipuš, predsjednica udruge. Podsjetila je na brojne događaje, natjecanja, izlete, radne akcije i mnogobrojna druženja diljem Međimurja i Hrvatske. Dobar rad članova udruge prepoznat je ne samo u domaćoj sredini veći i na nivou države, o čemu svjedoče mnogobrojna priznanja i nagrade dobivene za dosadašnji rad.

Uspješan i kvalitetan rad udruge pohvalio je i Valentino Škvorc, koji je istaknuo da je sretan što u općini djeluje sve više uspješnih udruga i klubova kao što je USR Sport za sve Mala Subotica.

Nakon svečanog dijela održano je i prigodno slavljeničko natjecanje u bacanju potkove, nabacivanju kolutova i gađanju lukom i strijelom, a postignuti su slijedeći rezultati: u bacanju potkove kod žena je pobijedila Marija Šegović ispred Ljubice Kocijan i Ljiljane Šipuš. Kod muškaraca pobijedio je Josip Halić, drugi je bio Antun Perenc, a treći Vlado  Domjanić. U nabacivanju kolutova kod žena je najbolja bila Ljiljana Šipuš, ispred Blaženke Palatinuš  i Marije Krčmar. U muškoj konkurenciji najbolji je bio Željko Agejev, drugo mjesto osvojio je Kristijan Čanadi, a treće Zvonko Kocijan.

U gađanju lukom i strijelom, kod žena je  najpreciznija bila Marija Novak, druga je bila Željka Fažon, a treća Zdenka Hrustek. Najsigurniju ruku kod muškaraca imao je Valentin Šipuš, drugi je bio Kristijan Čanadi, a treći Zvonko Kocijan. Troje prvoplasiranih u svakoj disciplini nagrađeno je medaljama, a zbrajanjem bodova osvojenih po disciplinama dobiveni su i ukupni pobjednici koji su nagrađeni peharima. Ukupno prvo mjesto kod žena osvojila je Ljiljana Šipuš, druga je bila Marija Šegović, a treća Marija Novak.

Prvo mjesto kod muškaraca osvojio je Valentin Šipuš, drugi je bio Željko Agejev, a treći Kristijan Čanadi. Ovom prilikom svaki član udruge dobio je prigodni poklon (keramička šalica sa obilježjem udruge) kao spomen na ovu značajnu obljetnicu. Prigodni poklon dobili su i svi članovi koji nisu mogli prisustvovati svečanom obilježavanju 25. obljetnice rada USR Sport za sve Mala Subotica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije