stolni tenis

MSTC ČAKOVEC U debiju u HEP Superligi u nedjelju gostuju u Varaždinu kod STARR-a

Svoje domaće utakmice će kao i do sada igrati u dvorani III. osnovne škole, gdje su uvijek imali podršku brojnih gledatelja pa se nadaju da će tako biti i nadalje

Dolazećega vikenda započinje natjecanje u HEP Superligama u muškoj i ženskoj konkurenciji, a naš MSTC Čakovec debi ima u nedjelju u 10 sati u Varaždinu gdje mu je u maloj dvorani popularne Arene domaćin jaki STARR. Čakovčani su nakon turbulentne prošle sezone status superligaša stekli kroz majstoricu protiv petrinjske Mladosti pa će se u najvišemu rangu okušati nakon mnogo godina i nastupa u ligi Mihovljančana.

Za ovaj veliki ispit su zadržali isti sastav u odnosu na prošlu sezonu, na čelu s iskusnim Matijom Barićem koji je jedini već okusio igranje u tom rangu, a još će igrati Filip Panić i Filip Godina te u slučaju potrebe i trener – igrač Samir Kučević. Protiv sebe će imati i jake i iskusne sastave pa ne mogu očekivati ništa drugo nego borbu za ostanak, ali već i nastup u tom rangu za njih je veliki uspjeh. Svoje domaće utakmice će kao i do sada igrati u dvorani III. osnovne škole, gdje su uvijek imali podršku brojnih gledatelja pa se nadaju da će tako biti i nadalje.

PAROVI 1. KOLA: STARR – MSTC Čakovec, Split – Libertas Marincolor (Dubrovnik), GSTK Zagreb – Pula, Vodovod (Osijek) – Cibalia (Vinkovci, STK Zagreb – Donat (Zadar), Dugo Selo – Požega.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije