NOGOMET

NOGOMETNA SUBOTA Polet zabio jedanaest golova Rudaru, Mladost Komet sedamnaest Dubravki

Pogledajte subotnje rezultate

3. HNL Sjever na rasporedu je 4. kolo. U međimurskom i susjednom derbiju, Polet je u Svetom Martinu na Muri dočekao Rudar iz Murskog Središća. Polet je u ovom susretu ‘razmontirao’ Rudar, slavili su s 11:0, a golove su zabili Dejan Glavica 3, Nino Patafta, Josip Brezovec, Marko Šarić po 2, a jedan su dodali Ivan Dolovski i kapetan Nikola Barat. Spomenimo da su Rudaru isključena dva igrača, u 30. i 35. minuti pri rezultatu 0:0. 

Međimurje je na SRC Mladost dočekalo goste iz Bjelovara. Utakmica je završena rezultatom 2:2.

Međimurje – Bjelovar 2:2

Polet – Rudar 11:0

Polet zabio jedanest golova Rudaru

4. NL ČK-VŽ na rasporedu su utakmice 3. kola. Mladost Komet je ugostila momčad Dubravke-Zagorac iz Turčina. Domaćini su uvjerljivo slavili, pobijedili su 6:1. U drugom današnjem susretu, Zelengaj je s 8:0 slavio protiv Budućnosti iz Vidovca.

Mladost Komet – Dubravka-Zagorac 17:0

Nedjelja: Galeb – Naprijed, Mladost – Dinamo, Nedeljanec – Draškovec-Geothermae

1. ŽNL na rasporedu su susreti 5. kola. Najveći derbi dosadašnjeg dijela prvenstva odigran je na Tratama gdje je Nedelišće dočekalo BSK. Utakmica je završena podjelom bodova, 1:1, oba gola pala su s jedanaest metara. Gosti su poveli u prvom dijelu, precizan je bio Edi Lacković. Za goste je u drugom dijelu precizan bio Diego Armando. Centrometal je dočekao u dvoboju dojučerašnjih četvrtoligaša Omladinac iz Novog Sela Rok. Domaći su upisali uvjerljivu pobjedu, slavili su 3:0.

Dinamo je u Palovcu dočekao Međimurec u još jednom susretu dojučerašnjih četvrtoligaša. Međimurec je upisao novu pobjedu, slavio je s 1:3.

U još jednom zanimljivom susretu, Polet je u Pribislavcu dočekao Graničar iz Kotoribe. Junak susreta bio je Danijel Brčić, zabio je dva gola,a ‘asistirao’ je za autogol, gosti su slavili 1:3, a spomenimo kako je Poletu zbog grube igre isključen igrač, mladom napadaču Graničara je izbio 3 zuba! 

Centrometal – Omladinac (NSR) 3:0

Dinamo (P) – Međimurec 1:3

Polet (P) – Graničar (K) 1:3

Nedelišće – BSK 1:1

Nedjelja: Dubravčan – Podturen, Jedinstvo (GM) – Sloga (Š) u Macincu, Bratstvo (J) – Sloga (Č), Venera PMP – Croatia, Trnava – Bratstvo (SV). Utakmice se igraju s početkom u 16,30 sati

Podjela bodova u Nedelišću

2. ŽNL-A na rasporedu su utakmice 4. kola. U subotu se igrala jedna, a sve preostale utakmice u nedjelju.

Subota: Hodošan – Budućnost (P) 7:2

Nedjelja: Omladinac (DS) – Drava (DM), Jadran – Vidovčan, ČSK – Otok, Kraljevčan 38 – Mladost (I), Spartak – Borac PMP, Borac (DH) – Drava (K), Mladost (D) – Radnički. Utakmice se igraju s početkom u 16,30 sati.

2. ŽNL-B igraju se utakmice 4. kola. U subotu se igraju četiri utakimice, a i u nedjelju četiri.

Subota:

Vučetinec – Hajduk (B) 2:4

Pušćine – Zasadbreg 77 1:2

Plavi – Trnovec 3:2

Hajduk (Š) – Mura 1:0

Nedjelja: Budućnost (M) – Omladinac (M), Sokol – Pobjeda, Strahoninec – Mali Mihaljevec, Sloboda (M) – Sloboda (S). Utakmice se igraju s početkom u 16,30 sati.

Minimalno slavlje Hajduka 

3. ŽNL se igraju susreti 4. kola. U subotu su na rasporedu bile dvije, te u nedjelju dvije utakmice. Međimurje-Čakovec je slobodno ovo kolo. 

Subota:

Torpedo – Bratstvo (P) 4:3

Napredak – Donji Koncovčak 0:4

Nedjelja: Jedinstvo (NSnD) – Parag, Dubrava – Graničar (N). Međimurje-Čakovec je slobodno. Utakmice se igraju s početkom u 16,30 sati.

Graničar se u Kotoribu iz Pribislavca vraća s tri boda

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije