NOGOMET

TURNIR PRVAKA Domaćin Graničar pobjednik turnira prvaka međimurskih liga

Iako je svakoj ekipi nedostajalo nekoliko prvotimaca, u dva dana u Kotoribi posjetitelji mogu biti zadovoljni prikazanom igrom i sjajnim potezima i golovima

Minulog je vikenda u Sportskom parku Graničara u Kotoribi organiziran Turnir prvaka. Na turniru su sudjelovali prvaci svih međimurskih liga, NK Graničar iz Kotoribe, prvak 1. ŽNL, NK Croatia Orehovica, prvak 2. ŽNL-A, NK Bratsvo Savska Ves, prvak 2. ŽNL-B, te NK Pušćine kao prvak 3. ŽNL. 

U polufinalnim susretima koji su bili na rasporedu u subotu, susreli su se NK Bratstvo i NK Pušćine. Nakon vrlo zanimljivog susreta, rezultat je bio 3:3, a spretniji u izvođenju jedanaesteraca su bili igrači Bratstva. U drugom susretu Graničar je s 3:1 bio bolji od Croatie.

U nedjelju je na rasporedu bio finalni susret. Graničar je bolje ušao u susret, brzo su poveli te se na odmor odlazi s rezultatom 3:1, uz ogroman prolom oblaka. U drugom dijelu domaćin dodaje još pet golova za ukupan rezultat 8:1.

U strijelce su se po tri puta upisali Marko Ujlaki i Danijel Nađ, a po jedan pogodak dodali su Tin Čmrlec i Lovro Radmanić. Počasni pogodak za goste postigao je Vabec.

Nagrade najboljima uručio je Darko Jambrović. Iako je svakoj ekipi nedostajalo nekoliko prvotimaca, u dva dana u Kotoribi posjetitelji mogu biti zadovoljni prikazanom igrom i sjajnim potezima i golovima.

NK Graničar Kotoriba

NK Croatia Orehovica

NK Bratstvo Savska Ves

NK Pušćine

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije