NOGOMET

ŠN DONJE MEĐIMURJE Sjajni rezultati na jakim turnirima

Matej Latin najbolji igrač u Koprivnici, Vinko Dolenec najbolji golman u Bjelovaru

Minulog vikenda ekipe Škole nogometa Donje Međimurje ostvarile su izvrsne rezultate na jakim turnirima u Koprivnici i Bjelovaru. Dokaz je to da se kvalitetno radi s djecom u školi koja okuplja djecu s područja Kotoribe, Donjeg Vidovca i Donje Dubrave, odnosno klubova Graničar, Vidovčan i Dubravčan. 

U-11 ekipa Škole nogometa Donje Međimurje osvojila je drugo mjesto na jakom turniru Capronca Cup, nogometnom turniru u organizaciji Škole nogometa grada Koprivnice, koji se održao na Bazenima Cerine u Koprivnici. U konkurenciji 14 ekipa, treće mjesto osvojila je ekipa NK Slaven Belupo 2011., drugo mjesto osvojila je ekipa ŠN Donje Međimurje, dok je prvo mjesto osvojila ekipa NK Slaven Belupo 2010.

Najboljim igračem cijelog turnira proglašen je Matej Latin iz Škole nogometa Donje Međimurje. Ekipu je na turniru vodio trener Nikola Pišpek.

U-8 ekipa ostvarila je sjajan rezultat na jakom 18. Memorijalnom turniru limača “Dr.Anđelko Višić” u Bjelovaru. Osvojili su treće mjesto, a Vinko Dolenec proglašen je najboljim golmanom turnira! Prvo mjesto osvojila je Lokomotiva, drugo zagrebački Dinamo, a ekipa ŠN Donje Međimurje je u borbi za treće mjesto bila bolja od Slaven Belupa! Ekipu je vodio trener Nemanja Vukotić.

Bravo za sve! – poruka je iz Škole nogometa Donje Međimurje.

U-11 ekipa s trenerom Nikolom Pišpekom

Najbolji igrač turnira Matej Latin

U-8 ekipa s trenerom Nemanjom Vukotićem

Najbolji golman turnira Vinko Dolenec

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije