Vijesti / Sport
Sport
NOGOMETNI UTORAK Golijada u Draškovcu, u 2. ŽNL-A u posljednjem kolu odluka o naslovu
eMedjimurje

NOGOMET

NOGOMETNI UTORAK Golijada u Draškovcu, u 2. ŽNL-A u posljednjem kolu odluka o naslovu

Pogledajte današnje rezultate

U 1.ŽNL završena je Liga za prvaka, ali još su dva kola do kraja u Ligi za ostanak, jedno je bilo na rasporedu na Dan antifašističke borbe, a posljednje kolo na rasporedu je za vikend. U 8. kolu Sloga je u Štrigovi slavila s 3:1 protiv Venere. Kraljevec je dočekao Trnovec i utakmica je završena 1:1. Jedinstvo je dočekalo Hodošan i slavilo s 2:1. U susjednom derbiju Draškovec je kod kuće poražen u golijadi s 11 golova od susjeda iz Cirkovljana, bilo je 5:6.

Vezana vijest

Nogomet NOGOMET TABLICE I REZULTATI Liga za prvaka i liga za ostanak 1. međimurske lige

Sloga (Š) – Venera PMP 3:1

Kraljevčan 38 – Trnovec 1:1

Jedinstvo (GM) – Hodošan 2:1

Draškovec-Geothermae – Naprijed 5:6

Spartak je slobodan.

U posljednjem kolu sastaju se Naprijed - Hodošan, Jedinstvo (GM) - Kraljevčan 38, Sloga (Š) - Trnovec, Venera PMP - Spartak, a slobodan je Draškovec. Venera, Jedinstvo i Draškovec osigurali su ostanak u 1.ŽNL, a rasplet oko ostanka donijet će posljednje kolo. 

U 2. ŽNL-A na rasporedu su bili susreti 29. kola. I dalje se vodi borba za prvo mjesto. U borbi na naslov ostali su samo Budućnost Podbrest koji su danas sa 6:0 ispratili Bratstvo iz Preseke i Croatia iz Orehovice koja je slavila s 4:1 protiv Borca iz Donjeg Hrašćana. Utakmica se igrala samo prvo poluvrijeme jer su gosti započeli utakmicu s devet igrača. Krajem prvog poluvremena došlo je do povrede trojice gostujućih igrača i igru dalje nisu mogli nastaviti. Prema PNI utakmica je završena i drugo poluvrijeme nije odigrano. Croatia u posljednjem kolu gostuje u Držimurec-Strelcu, a Budućnost u Čehovcu kod ČSK-a.

Jadran – Međimurje-Čakovec 3:1

Otok – Mladost (I) 0:1

Drava (K) – Mladost (D) 1:3

Drava (DM) – Radnički 3:2

Budućnost (P) – Bratstvo (P) 6:0

Vidovčan – ČSK 3:2

Croatia – Borac (DH) 4:1

Borac PMP – Omladinac (DS) 2:2

 U 2. ŽNL-B također se igralo pretposljednje 29. kolo. Ovdje je Bratstvo već proslavilo naslov, a u posljednjem kolu će se saznati putnik u niži rang. i ovdje se jedna utakmica igrala samo 45 minuta, u susretu između Strahoninca i Donjeg Koncovčaka. Gostujuća momčad prijavila je u zapisnik samo 9 igrača. Prije početka 2. poluvremena gostujući službeni predstvnik rekao je delegatu utakmice da njegova momčad neće nastaviti igrati u drugom dijelu.

Mali Mihaljevec – Sloboda (S) 1:4

Sokol – Zasadbreg 77 6:3

Pobjeda – Mura 2:0

Bratstvo (SV) – Budućnost(M) 6:2

Strahoninec – Donji Koncovčak 6:0

Omladinac (M) – Plavi 2:2

Vučetinec – Hajduk (B) 1:2

Sloboda (M) – Hajduk (Š) 2:0

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!