IMPRESIVAN PRIZOR U KOTORIBI

‘ZA GRANIČAR DAO BIH SVE’ Proslava prvaka u stilu: Kotoriba se ‘plavila’ nakon velike pobjede Graničara

Kapetan Vilim Kos ponosno je podigao pehar za naslov prvaka koji se u Kotoribi već duže priželjkivao, a nagrada za sjajnu sezonu bila im je i impresivna koreografija koju su njihovi navijači priredili po završetku utakmice

Liga za prvaka 1. međimurske nogometne lige došla je do svog završetka, a naslov prvaka osvojio je NK Graničar iz Kotoribe. Naslov su osigurali u pretposljednjem kolu uvjerljivom pobjedom protiv Dubravčana iz Donje Dubrave rezultatom 0:4, a to su i potvrdili ‘peticom’ protiv Bratstva iz Jurovca na domaćem terenu protekle subote.

Kotoripčani su tako u 23 utakmice ostvarili 18 pobjeda, dva remija i tri poraza, tj. ukupno 56 bodova, a ostvarili su i gol razliku od +40, pritom postigavši 65 golova, dok su ih primili 25.

Glavni konkurent bio im je Podturen koji zauzima drugo mjesto s tri boda manje. U posljednjem kolu Graničar je nadvisio Bratstvo iz Jurovca 5:0, a golove su zabili Marko Ujlaki, Vedran Purić, Mario Gregurina te Danijel Brčić koji je pogodio dva put.

Nakon utakmice, igrači i trener Stjepan Klarić primili su medalje, a kapetan Vilim Kos ponosno je podigao pehar za naslov prvaka koji se u Kotoribi već duže priželjkivao.

Nagrada za sjajnu sezonu bila im je i impresivna koreografija koju su njihovi navijači priredili po završetku utakmice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije