Vijesti / Sport
Sport
NK BRATSTVO SAVSKA VES Povorkom slavili naslov prvaka: 'Hvala ti kaj postojiš i kaj si naš!'
Anamarija Horvat Šantl

ULICAMA SAVSKE VESI VESELA POVORKA

NK BRATSTVO SAVSKA VES Povorkom slavili naslov prvaka: 'Hvala ti kaj postojiš i kaj si naš!'

Netom prije utakmice, slaveći naslov, NK Bratstvo iz Savske Vesi dodatno su zagrijali mještane dojmljivom povorkom ulicama Savske Vesi

- Uspjeli smo, ti i mi zajedno, krenuli smo od nule s jasnom vizijom čemu težimo i nismo posustali, bez obzira na prepreke i probleme, do kraja, koji je, nadamo se samo završetak jednog poglavlja i početak mnogih novih, još ljepših i uspješnijih, za tebe i nas! Zahvaljujući tebi, koji si prepoznao našu viziju i ideju o nogometnom klubu kao obitelji i sinergiji i jednakosti uprave, igrača i navijača, NK Bratstvo iz Savske Vesi slavi naslov prvaka 2B. međimurske nogometne lige sezone 2020./2021. stoji među ostalim u pozivu NK Bratstva iz Savske Vesi koje će danas proslaviti svoj zasluženi naslov prvaka na igralištu NK Bratstva, ali i cijeloj Savskoj Vesi uz brojne aktivnosti, a nakon zadnje domaće utakmice u sezoni.

NK BRATSTVO SAVSKA VES Povorkom slavili naslov prvaka: 'Hvala ti kaj postojiš i kaj si naš!' Fotogalerija

Netom prije utakmice, slaveći naslov dodatno su zagrijali mještane dojmljivom povorkom ulicama Savske Vesi uz pjesmu i navijačke povike igrača ali i uvijek vjernih navijača Žibeka.

NEK' SLAVI ŽIBEK SVAK', BRATSTVO JE PRVAK!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!