Još jedan veliki uspjeh SK Alzas

Još jedan veliki uspjeh SK Alzas

Vikend za nama u Zagrebu bilo je održano posljednje 5. kolo 1.A i 1.B Hrvatske lige za seniore i seniorke u gađanju zračnim oružjem na 10 metara po ISSF programu za sezonu 2012./2013. Iz Međimurja u svih pet kola nastupile su ekipe SK Alzas u kategoriji 1.A što je vrh ovog sportskog nadmetanja u Hrvatskoj, SK Čakovec i SK Mihovil u kategoriji 1.B – svi sa zračnim pištoljem u muškoj konkurenciji.


Peto kolo SK Alzasa i Mihovila za 2. mjesto

U posljednjem petom kolu ekipa SK Alzas osvojila je 1686 krugova i zauzela drugo mjesto. Bilo je to u muškoj kategoriji 1.A lige. Kod pojedinaca najbolje plasirani je bio Kolarić Božidar na 6. mjestu sa 566 krugova te odmah do njega Kralj Saša na 7. mjestu. Oboje su ušli u finalno nadmetanje postigavši normu od 545 krugova što nije tako lako i jednostavno.

U kategoriji 1.B lige naš domaći predstavnik SK Mihovil zauzeo je također drugo mjesto sa osvojenih 1616 krugova, dok je SK Čakovec zauzeo 4. mjesto sa 1561 krugova.

Završnica za 3. mjesto SK Alzasa

Nakon pet kola, odnosno završnice SK Alzas je sa nešto ”peha” zauzeo 3. mjesto. Osvojivši ukupno 41 bod, samo 1 manje od drugoplasiranog i 5 od prvoplasiranog Končara iz Zagreba. Za ekipu su nastupili Kralj Saša, Takač Ivica, Kolarić Božidar i Turk Marijan. U 1.B ligi na 4. mjestu je bila ekipa SK Čakovec sa 27 bodova, kao i SK Mihovil sa istim brojem bodova. Trebali bi svi biti vrlo zadovoljni rezultatom koji su napravili za ovaj mali, a ipak tako veliki klub.

Vjerojatno će stići pohvale i sa druge strane Grada i Županije koju su promovirali i iz koje dolaze. Koliko saznajemo njihov trening se sastoji od samo dva puta na tjedan, što se ipak pokazalo premalo da bi parirali najboljima koji svakodnevnim vježbanjem postižu bolje rezultate. I k tome da oni od toga žive, a naši međimurski dečki usprkos radnim obavezama žrtvuju svoje slobodno vrijeme da bi pokazali svoj talent.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije