Vijesti / Sport
Sport
MEĐIMUREC U DINAMU Daniel Štefulj i službeno predstavljen, igrat će za zagrebački Dinamo!
Screnshot/24sata

VELIKI TRANSFER

MEĐIMUREC U DINAMU Daniel Štefulj i službeno predstavljen, igrat će za zagrebački Dinamo!

- Cilj mi je predstaviti se u što boljem svjetlu. Tata Danijel je bio suigrač treneru Krznaru. Daje mi uvijek neke savjete - kaže Daniel

Nakon svega 18 slobodnih dana, dinamovci su se opet okupili uoči ljetnih priprema za novu sezonu. Iduću srijedu idu u Moravske Toplice u Sloveniju, a prije toga odradit će testiranja i nekoliko treninga, pišu 24sata.

Okuplja se cijela momčad, pa i oni koji su prošlu sezonu bili na posudbi. Tako su pred novinarima, uz trenera Damira Krznara, govorili i bivši igrači Rijeke, golman Ivan Nevistić, bek Daniel Štefulj, bivši veznjak Gorice Dario Špikić i Šibenika Marko Bulat. Nosit će dresove s brojem 33, 3, 77 odnosno 31.

Međimurec Daniel Štefulj u Dinamu

- Daniela smo zamijetili još u Varaždinu, pružio je dobre partije u Rijeci na lijevom beku. Nadam se da će pružiti dobre igre na poziciji koja je meni intimno izuzetno draga - rekao je trener Krznar.

- Cilj mi je predstaviti se u što boljem svjetlu. Tata je bio suigrač Krznaru? Daje mi uvijek neke savjete. Zna me i kritizirati. Pričao mi je o Varaždinu, Dinamu pa sam sve čuo - rekao je Daniel Štefulj, lijevi bek koji dolazi iz Rijeke u klub za koji mu je nastupao i otac Danijel krajem 1990-ih.

- Jesam li bolji bek od tate? E, to mi nije rekao... Broj na dresu? Puno sam razmišljao, ali shvatio sam da je najbolje uzeti trojku - rekao je Daniel, prenose 24sata.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!