Vijesti / Sport
Sport
FOTO Trener zagrebačkog Dinama u Prelogu: Održao seminar za međimurske trenere
eMedjimurje

DAMIR KRZNAR U PRELOGU

FOTO Trener zagrebačkog Dinama u Prelogu: Održao seminar za međimurske trenere

Zanimljiv seminar za međimurske trenere održao je Damir Krznar, trener zagrebačkih Modrih

U utorak je u dvorani restorana Lovac u Prelogu u organizaciji Zbora nogometnih trenera Međimurske županije održan trenerski seminar na kojem je gost predavač bio Damir Krznar, trener GNK Dinamo iz Zagreba.

Nakon pozdravne riječi instuktora MNS-a Damira Lepena i predsjednika ZTMŽ Roberta Čižmešije okupljenima iz Međimurja te iz susjedne Slovenije, točnije Lendave, riječ je dobio Damir Krznar koji im je prezentirao temu Periodizacija mikrociklusa GNK Dinamo Zagreb. Govorio je o kondicijskoj periodizaciji, taktičkoj periodizaciji, te periodizaciji u doba korone.

Damir Krznar održao seminar za međimurske trenere Fotogalerija

Također bilo je tu i riječi o sustavima igre, formacijama i taktičkim zamislima u pripremi utakmica i samome vođenju momčadi. Na kraju je Krznar dobio gromoglasni pljesak nazočnih kolega koji su pozorno i strpljivo pratili svaku njegovu rečenicu i sigurno su dosta toga mogli i naučiti.

Okupljene je također pozdravio i Zorislav Srebrić, viši savjetnik predsjednika HNS-a Šukera koji je pozdravio sve prisutne, posebno Damira Krznara te im zaželio mnogo uspjeha u radu. Spomeuo je Međimurje kao regiju koja je kroz godine davala odlične igrače i reprezentativce i napomenuo da je važno nastaviti s odličnim radom mlađih kategorija.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!