Vijesti / Sport
Sport
ČAKOVEC OPEN Bulović-Hranilović najbolje kod žena, Juras-Mišlov kod muškaraca
KOP Čakovec

KOP ČAKOVEC

ČAKOVEC OPEN Bulović-Hranilović najbolje kod žena, Juras-Mišlov kod muškaraca

Predsjednik KOP Čakovec Ivan Vabec izjavio je kako je to više od klasičnog turnira, nego je i dan druženja brojnih generacija zaljubljenika u odbojkaški sport

Prvi, pravi ljetni vikend došao je kao naručen za još jedno izdanje tradicionalnog turnira odbojke na pijesku Čakovec Open. Početak lipnja u pjeskaškom kalendaru rezerviran je za turnir čiju organizaciju, uz podršku Grada Čakovca, potpisuje Klub odbojke na pijesku Čakovec. Dvoboji muških i ženskih parova održani su na terenima kod Gradskih bazena Marija Ružić Čakovec. Predsjednik KOP Čakovec Ivan Vabec izjavio je kako je to više od klasičnog turnira, nego je i dan druženja brojnih generacija zaljubljenika u odbojkaški sport.

"To je za nas više od odbojke. Jedna lijepa sportska priča, koja se usprkos brojnim poteškoćama uspjela održati sve ove godine" izjavio je i dodao kako su se kvalitetni parovi pobrinuli da gledatelji sladokusci dođu na svoje. U ženskoj konkurenciji suverene su bile Iva Bulović i Iva Hranilović, koje su bez izgubljenog seta osvojile prvo mjesto. Druge su bile Jana Čorko i Saša Novak s jednom izgubljenom utakmicom, dok je par Tija Budiša i Azra Jelenić bio treći.

Najbolje u ženskoj konkurenciji

Kod muškaraca borba za medalje je bilo puno neizvjesnija. Već u duelu za treće mjesto je bilo izrazito napeto. Par Novak / Vincek poveo je s 1:0 protiv para Palinkaš / Grošević, ali je rezultat vrlo brzo poravnat na 1:1. U trećem, ujedno odlučujućem setu, s tijesnih 15:13 slave Palinkaš/Grošević za potpuni preokret. "Bila je to dopadljiva igra, dostojna borbi za brončanu medalju" komentirao je taj susret Ivan Vabec. Ništa manje dramatično nije bilo ni u finalu. Zagrebačko-osječki par Pribanić / Bogdanović nakon vodstva od 1:0, malo posustaje što koristi tandem kojeg čine domaći Juras sa Zadraninom Mišlovim. Lako poravnavaju i na koncu u potpunosti preokreću susret za slavlje i osvajanje velikog pehara pobjednika.

Najbolji u muškoj konkurenciji

Iz KOP Čakovec na kraju ističu kako su se u prekrasnu odbojkašku priču uključili i suci, odradivši svoj posao na zadovoljstvo svih sudionika. "Nije im bilo teško jer je sve proteklo u fer i prijateljskoj atmosferi" zaključio je predsjednik KOP Čakovec.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!