Mlade ekipe Zrinskog izborile završnicu

Mlade ekipe Zrinskog izborile završnicu

Mlađe kadetkinje ŽRK Zrinski Čakovec igračice rođene 1998 godište i mlađe plasirale su se na završnicu prvenstva Hrvatske koje će se održati u Čakovcu od 4 do 7. travnja. U jučer odigranim odlučujućim utakmicama u Varaždinu ekipa ŽRK Zrinski je pobijedila ekipu Cerne  13:9,  a nakon toga i ekipu Slavonke iz Nove Gradiške 24:15 i s tim pobjedama je ostvaren plasma među 16 najboljih klubova iz Hrvatske.

Tako je nakon plasmana kadetkinja igračica rođenih 1996 godište i mlađe koje su se već ranije plasirale na završnicu ovo još jedna mlađa kategorija koja se plasirala na završno prvenstvo.

Pored natjecanja u mlađim uzrasnim kategorijama nastavlja se natjecanje u II. Hrvatskoj rukometnoj ligi sjever za žene gdje se ekipa ŽRK Zrinskog nalazi nakon 12 odigranih kola na prvom mjestu s 21 bodom i do sada bez izgubljene utakmice.

Preostalo je još šest kola u kojima Zrinski ima velike šanse da na kraju prvenstva izbori plasman u najviši Hrvatski rukometni rang za žene, a to je prva liga. Do kraja prvenstva Zrinski gostuje kod Ivanca , Đakova i Podravke Lino, a domaćin je ekipama Tvin Virovitica, Pitomače i u zadnjem kolu 27. travnja dočekuje ekipu Bjelovara s nadom da će zadnje kolo biti i proslava povratka ženskog rukometa u najviši rukometni rang.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije