Novi poraz rukometaša Međimurja

Novi poraz rukometaša Međimurja

U 18. kolu prve rukometne lige Međimurje je gostovalo kod Biograda. Čakovčani su upisali novi poraz, ovog je puta domaćin bio bolji 29:27. Susret je bio borben i neizvjestan, poluvrijeme je bilo 14:14. Kako to već biva u ovakvim susretima i suci su davali vjetar u leđa domaćinu. Cijena naša ekipa odigrala je borbeno i šteta što nisu uspjeli doći do bodova.

Do kraja prvenstva ima još osam kola i puno je bodova u igri, no veliki je problem za čakovečku ekipu što su odigrali u prvim kolima susrete sa slabijim ekipa s dna tablice (Hrvatski dragovoljac, Biograd, Crikvenica) i upisali su tek jednu pobjedu, i to onu domaću protiv Senja. Ako se protiv slabijih protivnika nije moglo i ne može, realno gledajući teško se možemo nadati velikom bodovnom učinku i vedroj perspektivi protiv ekipa iz gornjeg dijela tablice.

Međimurje je na tablici 12. s osam bodova. Iza njih je pretposljednja Crikvenica sa 7 bodova i fenjeraš Senj s 4 boda. Tri kluba ispred Međimurja su Hrvatski dragovoljac, Dugo Selo i Biograd, no svi oni imaju 14 bodova i velikih šest bodova prednosti u odnosu na Međimurje.

U iduća dva kola slijede domaći susret s Moslavinom iz Kutine koja je 5. na tablici s 24 boda te gostovanje kod Matulja koji su 6. s 21 bodom. Želi li se izbjeći ispadanje susret protiv Moslavine je izuzetno važan i zato će biti potrebna podrška s tribina da bodovi u idućem susretu ostanu u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije