Centrometal poražen u Rovinju

Centrometal poražen u Rovinju

U 10. kolu 2. skupine 1. A državne odbojkaške lige Centrometal je danas poražen kod Rovinja 3:0. Rezultati su po setovima bili 25:19, 25:22 i 25:18.

Ekipa iz Črečana je prva s 22 boda, a Rovinj je iza njih s tri boda manje. Do kraja ovog dijela natjecanja ostala je domaća utakmica s Vukovarom u subotu u 19:00 sati te gostovanje kod Rijeke.

U 2. ligi odbojkaši Totovca sutra (nedjelja) u 11 sati gostuju kod Medicinara, a Nedelišće u 12 sati (!?) kod Nepomuka.

MOK ROVINJ – OKM CENTROMETAL  3:0 (19,22,18)

Potpuno drugačija utakmica od one prije tri tjedna kad je Centrometal slavio sa 3:0. Tada su Međimurci bili kompletni, a gosti bez Išeka znatno oslabljeni. Ovaj put domaćin je bio kompletan, a Centrometal bez obojice iz primačkog para Tomica Posavec – Mišo Petran.

Domaćin je to dobro koristio, te odličnim servisima radio bitnu prednost. Poveo je Rovinj u prvom setu 6:2. No Centrometal se vratio u igru i poveo sa 10:9. Zadnju prednost gosti imaju kod 13:12. Neizvjesno je sve do 18:17. Tada igrači Centrometala previše griješe pa Rovinj osvaja prvi set sa 25:19.

U drugom setu opet Centrometal vodi 10:9 da bi uslijedio preokret. Poveo je Rovinj 19:12. No Centrometal se ne predaje i dolazi na svega poen zaostatka pri 19:20. Ulazi se u neizvjesnu završnicu u kojoj domaćin uz pomoć sudaca ostvaruje 25:22.

U trećem setu Rovinj je poveo 11:6. Centrometal primakao na svega poen zaostaka kod 11:10. Tada su se opet suci pobrinuli da ne bude nikakve neizvjesnosti. Svaku imalo spornu loptu sude za domaće, dodjeljuju kartone gostima i isključuju na set trenera Kirića. Na kraju završava 25:18.

Do kraja natjecanja preostaju još dva kola. Centrometal ima 22 boda, Rovinj 19, a Rijeka 16. U narednom kolu Međimurci dočekuju Vukovar (subota 19:00). I jednim bodom potvrdili bi ulazak u doigravanje za prvaka kamo će prva dva iz ove grupe. No u ovom susretu Centrometal je apsolutni favorit i sve osim pobjede od 3:0 u bilo kakvom sastavu da igraju bilo bi veliko iznenađenje.

U drugom susretu sastaju se Rovinj i Rijeka, a Rječanima je potrebna pobjeda od 3:0 da preteknu Istrijane što će jako teško ostvariti. U zadnjem kolu Centrometal potom gostuje u Rijeci gdje će im za peto mjesto po svemu sudeći biti potreban jedan bod.

Dorana Valbruna, gledatelja 200

Suci: Rajković, Stipaničev (oba Rijeka)

Rovinj: Nikačević, Brajković, Mikša, Arapović, Demirović, Jovanović, Sošić, Išek, Gavrić, Peršić, Ivanić, Ivanković (trener Ivanić)

Centrometal: Kovač, Palinkaš, Puđa, Gotal, Vincek, Kocijan, Posavec, Kurteš, Makarov, Vuk, Križanović (trener Kirić)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije