Međimurski trećeligaši uspješno otvorili proljetni dio prvenstva

Međimurski trećeligaši uspješno otvorili proljetni dio prvenstva

Danas su četiri međimurska nogometna kluba krenula u proljetni dio prvenstva 3. HNL Sjever s odličnim učinkom od tri domaće pobjede i gostujućim remijem. Čakovec je kod kuće porazio Slatinu s 2:0, a dvostruki strijelac je bio Karlo Balent.

U 16. minuti pucao je Suvajac. Vratar Slatine Marković odbio je loptu do Suntešića koji ju vraća u sredinu gdje ju Balent petom sprovodi u gol za 1:0.

U drugom dijelu u 56. minuti Balent se još jednom odlično snašao u kaznenom prostoru i u padu je loptu pospremio u suprotni kut za 2:0. Gosti nisu ozbiljnije zaprijetili tijekom cijelog susreta, jedinu pravu prigodu imali su u samoj završnici, no vratar Prekupec je bio na visini zadatka.

U Draškovcu je Mladost iz Preloga pobijedila Viroviticu 1:0 golom Ivančića u 7. minuti koji je zabio glavom. Susret je bio podjednak, no Mladost je imala još dvije velike prigode koje nije realizirala.

Jedan, ali vrijedan – Mladost slavi pobjednički gol

Polet je u Svetom Martinu na Muri pobijedio posljednje Križevce 2:0 s dva gola u drugom poluvremenu, Strijelci su bili Mihael Karlovčec i Ante Begović.

Nedelišće je s devetoricom igrača u Ludbregu kod Podravine došlo do boda. Nedelišće je povelo golom Davora Piškora. U 15. minuti vratar Nikola Košir je dobio crveni karton zbog igranja rukom van kaznenog prostora. Iz igre je izašao Vizinger, a na gol stao mladi Dario Novak.

Valjak je poravnao na 1:1, no usprkos igraču manje Nino Pintarić zabija za 2:1 vodstvo Nedelišća i tim se rezultatom odlazi na odmor. Slunjski je zabio u 63. minuti za Podravinu. Minutu nakon toga Franjo Pintarić dobiva direktni crveni karton, no unatoč tome što je Nedelišće imalo devetoricu igrača hrabro su se držali pola sata i došli do velikog boda.

3. HNL SJEVER 17. kolo: Mladost P – Virovitica 1:0, Polet SMnM – Križevci 2:0, Čakovec – Slatina 2:0, Podravina L – Nedelišće 2:2.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije