STOLNI TENIS

MSTS Korent se neće ponovo kandidirati za predsjednika, Flac najavio odlazak s mjesta voditelja Međimurskih liga

Predsjednik Saveza Dražen Korent prisutne je obavijestio da je za početak rujna u planu održavanje izborne skupštine

Prošlog je četvrtka u Šenkovcu održan Plenum klubova Međimurskoga stolnoteniskog saveza na kojemu je, nakon najave Stožera civilne zaštite Hrvatske da se mjere zaštite od COVIDA-19 produže najmanje do 1. lipnja, donijeta odluka da se sezona, što se tiče županijskih stolnoteniskih natjecanja, i službeno završava. U skladu s odlukom dva kompletno odigrana kola te djelomično treće i četvrto kolo u Županijskim ligama Međimurske novine su poništena i u iduću sezonu se kreće od prvoga kola, s time da ekipe zadržavaju mjesta u ligama koja su imale u poništenoj sezoni, a za nastup će trebati doplatiti minimalnih 100 kuna kotizacije.

Nažalost, nije odigrano niti jedno od pojedinačnih županijskih prvenstava i natjecanja, kod čega su najviše oštećeni mladi igrači i igračice, od kojih su mnogi preskakanjem sezone prešli u stariju kategoriju pa su onim najboljima izmakle i važne titule prvaka i prvakinja. Vodila se rasprava i o programu rada za novu sezonu, sa zaključkom da se samo može kopirati onaj nerealizirani iz ove sezone i nadom da će nova što se realizacije tiče biti sretnija.

Predsjednik Saveza Dražen Korent prisutne je obavijestio da je za početak rujna u planu održavanje izborne skupštine te da nema namjeru kandidirati se za novi predsjednički mandat. Isto tako svoj je odlazak s mjesta voditelja međimurskih liga, nakon što je tu funkciju obnašao šesnaest godina uzastopno i istodobno bio veza s medijima, a u ovom mandatu i tajnik), najavio je Franjo Flac.

Predsjednik  MSTS-a Dražen Korent i voditelj liga i tajnik Franjo Flac

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije