NOGOMET

2.HNL Međimurje potpuno deklasirano, šanse za ostanak skoro samo teoretske

Međimurje je trenutno na posljednjem mjestu s osvojenih 28 bodova

U 2. HNL na rasporedu je 32. kolo. Ove subote u Čakovec je došla druga momčad spiltskog Hajduka. Utakmica se igrala stadionu SRC Mladost u Čakovcu i domaćini su se nadali pozitivnom rezultatu jer je splitski Hajduk odlučio od iduće sezone ukinuti drugu momčad. U prvom ovosezonskom susretu, na kultnom Poljudu slavio je Hajduk II s rezultatom 4:0.

Međutim, gosti su apsolutno nadigrali i deklasirali domaćine, slavili su s 1:6. U prvom dijelu nije bilo pogodaka i na odmor se odlazi s rezultatom 0:0. U drugom dijelu vidjeli smo 7 golova, gosti su ponizili domaćine i vodili su 0:6, u strijelce su se dva puta upisali Ivan Šarić i Tino Blaž Lauš, a po jedan su zabili Ivan Brnić i Stephen Chinedu, a u 86. minuti počasni pogodak postiže Stjepan Igrec.

Do kraja je preostalo još samo dva kola i NK Međimurje ima još samo teoretske šanse za ostanak u drugoligaškom društvu. S obzirom da bi trebale ispasti 3 ekipe, a Hajduk II je najavio istupanje, Međimurje treba obje pobjede i trebali bi se poklopiti neki rezultati kako bi imali barem teoretske šanse za ostanak.

Međimurje je trenutno na posljednjem mjestu s osvojenih 28 bodova, a još ih čekaju susreti sa Sesvetama u gostima, te u posljednjem kolu u Čakovec na SRC Mladost dolazi Solin.

Blamaža Međimurja na domaćem terenu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije