NOGOMET

2.HNL Međimurje dočekuje drugu momčad Hajduka

Utakmica se igra u subotu, u 17.30 na stadionu SRC Mladost u Čakovcu

U 2. HNL na rasporedu je 32. kolo. Ove subote u Čakovec dolazi druga momčad spiltskog Hajduka. Utakmica se igra u subotu, u 17.30 na stadionu SRC Mladost u Čakovcu. Utakmica ide u live prijenosu  na Facebook i Youtube stranici NK MEĐIMURJE.

U prvom ovosezonskom susretu, na kultnom Poljudu slavio je Hajduk II s rezultatom 4:0.

U sklopu 31. kola NK Međimurje je gostovalo kod favoriziranog BSK-a u Bijelom Brdu. U susretu u Bijelom Brdu, Međimurje je poraženo, i to rezultatom 6:0. Na odmor se odlazi rezultatom 3:0, a u drugom dijelu domaćin dodaje još 3 za konačan rezulat 6:0. Briljirao je vodeći strijelac 2. HNL Marko Dabro koji je postigao 5 golova, a u prvom međusobnom susretu je zabio 3.

Do kraja je preostalo još samo tri kola i NK Međimurje ima još samo teoretske šanse za ostanak u drugoligaškom društvu. S obzirom da bi trebale ispasti 3 ekipe, a Hajduk II je najavio istupanje, Međimurje treba pobjedu i trebali bi se poklopiti neki rezultati kako bi imali barem teoretske šanse za ostanak.

Međimurje je trenutno na posljednjem mjestu s osvojenih 28 bodova. Osim utakmice s Hajdukom II, još ih čekaju susreti sa Sesvetama u gostima, te u posljednjem kolu u Čakovec na SRC Mladost dolazi Solin.

Poredak 2. HNL 3 kola prije kraja

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije