NOGOMET

NOGOMETNA SRIJEDA Na rasporedu nekoliko nogometnih susreta

U sklopu 2. HNL ove je srijede na rasporedu 31. kolo. NK Međimurje gostuje kod favoriziranog BSK-a u Bijelom Brdu. U prvom ovosezonskom susretu, na stadionu SRC Mladost slavio je BSK s rezultatom 2:5. Međimurje je trenutno na posljednjem mjestu s osvojenih 28 bodova. Utakmica se igra od 17.30.

U zaostaloj utakmici 21. kola 3. HNL Sjever Polet dočekuje Varteks iz Varaždina. Polet je već osigurao plasman u playoff za prvaka, ali svejedno će željeti upisati novu pobjedu. Utakmica se igra od 18 sati.

Na rasporedu je i uzvratni susret polufinala Kupa između Mladosti Komet i Međimurca. U prvom susretu rezultat je bio 1:1. Ovim rezultatom Mladost je u laganoj prednosti zbog gola u gostima, ali svakako nas čeka uzbudljiv uzvrat u Prelogu jer i Međimurec želi plasman u finale Kupa. Utakmica počinje u 17.30.

U 1. ŽNL na rasporedu su dvije utakmice 1. kola u Ligi za ostanak. U Tnovcu nas čeka susret između domaćeg NK Trnovca i Spartaka iz Male Subotice. U Donjem Kraljevcu Kraljevčan 38 dočekuje Naprijed iz Cirkovljana. Utakmice se igraju u 17.30.

>> TABLICE I REZULTATI Liga za prvaka i liga za ostanak 1. međimurske lige

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije