Vijesti / Sport
Sport
EUROPSKO PRVENSTVO U Basel putuju i Tijana i Filip
T.J.

GIMNASTIKA

EUROPSKO PRVENSTVO U Basel putuju i Tijana i Filip

Europsko prvenstvo u Baselu na rasporedu je od 21. do 25. travnja

Četiri hrvatske gimnastičarke (Tijana Korent, Ana Đerek, Christina Zwicker, Sara Šulekić) i 6 gimnastičara (Filip UdeTin SrbićAurel BenovićJakov VlahekFilip Boroša i Marko Sambolec) sa svojim trenerima, sucima i fizioterapeutom put Švicarske gdje se održava Europsko prvenstvo, kreću u subotu. Europsko prvenstvo u Baselu na rasporedu je od 21. do 25. travnja. Gimnastičari su odradili COVID testiranje na kojima su dobili negativne rezultate, međutim, po dolasku u Basel ih čeka još jedno testiranje prije nego što im se dozvoli ulazak u dvoranu.

Kvalifikacije za žene na rasporedu su u srijedu, a za muškarce u četvrtak. Nakon toga, slijede dani u kojima su na rasporedu višebojna finala te finala po spravama. Upitali smo našu Tijanu kakva su očekivanja od ovog prvenstva te nam je u kratkom razgovoru rekla kako joj je za ovo Europsko prvenstvo cilj skočiti novi skok koji je uvježbavala na treninzima i da se nada kako će ga izvesti najbolje što može.

- Nekih velikih pritisaka nemam, dat ću sve od sebe, a za sve ostalo je potrebno i malo sportske sreće - rekla nam je Tijana Korent.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!