Vijesti / Sport
Sport
CRO-GYM LIGA Četvrto mjesto za Tijanu Korent

GIMNASTIKA

CRO-GYM LIGA Četvrto mjesto za Tijanu Korent

Održano je drugo kolo CRO-GYM lige

Ana Đerek (GK Marjan) nedodirljiva je i drugo kolo CRO-GYM lige za redom. Hrvatska olimpijka pobijedila je danas u Sportskom centru Lučko nakon što je odradila uvjerljivo najbolju vježbu na parteru (13,050 bodova). Ovime je splitska gimnastičarka potvrdila vrlo dobru formu pred odlazak na Europsko prvenstvo u Basel sljedećeg tjedna.

Iza Ane u poretku su danas redom još tri putnice u Švicarsku - Christina Zwicker (ZTD Hrvatski Sokol) bila je druga na gredi sa 12,000 bodova, treća je mlada Sara Šulekić (ZTD) na parteru (11,850), a četvrta je bila naša Tijana Korent (GK MZ Macan) na preskoku (12,525).

U ukupnom poretku, nakon dva održana kola CRO-GYM lige, Đerek vodi s maksimalnih 60 bodova, Šulekić je druga sa 35, a treća Zwicker (20).

Četiri hrvatske gimnastičarke i 6 gimnastičara (Tin Srbić, Filip Ude, Aurel Benović, Jakov Vlahek, Filip Boroša i Marko Sambolec) sa svojim trenerima, sucima i fizioterapeutom put Švicarske kreću u subotu. Europsko prvenstvo u Baselu na rasporedu je od 21. do 25. travnja.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!