Vijesti / Sport
Sport
ŽUPANIJSKI NOGOMET Tko su najbolji strijelci međimurskih županijskih liga?

NOGOMET

ŽUPANIJSKI NOGOMET Tko su najbolji strijelci međimurskih županijskih liga?

Vodeći strijelci 2. županijske lige - skupina A i 3. županijske lige zabili najviše pogodaka

Napravili smo pregled najboljih strijelaca međimurskih nogometnih liga, a u nastavku provjerite tko su naši najbolji 'topnici'.

1. međimurska liga

Vodeći strijelci prve međimurske lige s postignutih 12 pogodaka su Robert Malnar, vezni igrač BSK Belice i Saša Škvorc, napadač NK Draškovca koji je sve svoje golove zabio u jesenskom dijelu, u dresu Spartaka iz Male Subotice. S jedanaest pogodaka ih slijede Matija Antolović iz NK Podturna, Matija Kosec iz NK Trnovca, te Nenad Radiković, napadač Bratstva iz Jurovca. Deset pogodaka postigao je Mihael Ladić, napadač Poleta iz Pribislavca.

2. međimurska liga skupina A

U drugoj međimurskoj ligi skupina A, vodeći strijelac lige je Josip Igrec iz Drave Donji Mihaljevec s postignutih 20 pogodaka, s jučerašnja dva gola u zaostalom susretu protiv Jadrana podebljao je broj golova na svojem kontu. Na drugom se mjestu nalazi Krunoslav Frančić iz Mladosti Dekanovec sa 16 golova, a slijedi ga Luka Jakup iz Drave Kuršanec s postignutih 15 pogodaka.

2. međimurska liga skupina B

U drugoj međimurskoj ligi skupina B, vodeći strijelac lige je Saša Krnjak, napadač Hajduka iz Brezja s postignutih 12 pogodaka. Na drugom mjestu s postignutih 11 golova su Dalibor Frančić iz Bratstva Savske Vesi i Tomislav Šafarić iz Sokola Vratišinec. Na trećem je mjestu Krešo Kovač iz Slobode Mihovljan s postignutih 10 pogodaka.

3. međimurska liga

U trećem rangu našeg županijskog nogometa, vodeći na listi strijelaca je Dario Balog iz Paraga s postignutih 20 golova. Sa samo pogotkom manje, na drugom je mjestu Karlo Levanić iz NK Pušćina. Treće mjesto sa 16 pogodaka drži njegov kolega iz NK Pušćina, Siniša Dovečer.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!