NOGOMET

ČETVRTA LIGA Valjak povaljao lidera, sedmica Međimurca, gostujuće slavlje Nedelišća

U nedjelju na Uskrs u 4. ligi imali smo tri utakmice u kojoj je Međimurec bio domaćin u Slakovcu, Mladost je u Svetoj Mariji dočekala lidera Bednju i Nedelišće je gostovalo u Gojancu kod Plitvice.

U Slakovcu je Međimurec dočekao Zelengaj. Naša ekipa je bila raspucana i nakon prvog poluvremena imala prednost 4:0 golovima Mihalkovića, Lukovnjaka, Šegovića i Treske. Na kraju visokih 7:1, a strijelci su u nastavku bili Mlinarić, Lukovnjak i Štrukelj.

Mladost je u Svetoj Mariji ugostila lidera Bednju. Naša je ekipa protiv lidera imala prednost 1:0 golom Valjka na poluvremenu. Pri kraju susreta još jednom isti strijelac za konačnih 2:0.
Nedelišće je gostovalo u Gojancu kod Plitvice. Nakon prvog dijela međimurska ekipa imala je 1:0 golom Šimunića od 30. minute. Domaćin vraća u nastavku na 1:1 pa Kosir potiže gol za 1:2 iz kaznenog udarca u 72. minuti. Uporna Plitvica vraća na 2:2 pa Marčec postiže gol za konačnih 2:3 u 80. minuti.

4. liga: subota Dinamo (D) – Centrometal 2:0, Dinamo (P) – Dubravka-Zagorac 0:2, Omladinac (NSR) – Nedeljanec 2:0, nedjelja Međimurec – Zelengaj 7:1 /igrali su u Slakovcu/, Mladost (SM) – Bednja 2:0, Plitvica – Nedelišće 2:3, Jalžabet – Ivančica, u ponedjeljak u 10:00 sati igrat će Sloga (Č) – Mladost Komet.

picture

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije