NOGOMET

ZANIMLJIVA SUBOTA Poletu (SMnM) tek domaći bod, Rudaru bod u Orahovici

Donosimo pregled nogometne subote.

U 3. HNL Sjever očekivali smo domaću pobjedu Poleta u Svetom Martinu na Muri protiv Podravca. I dobro je krenula naša ekipa ranim golom Brezovca već u 3. minuti iz kaznenog udarca. Golom Rukelja gosti se vraćaju na 1:1 u 28. minuti što je rezultat prvog poluvremena. U nastavku bez golova i na kraju podjela bodova.

Rudar je gostovao u Orahovici kod Papuka. Poluvrijeme je bilo bez golova 0:0 i tako i na kraju. Fer i korektna utakmica bez kartona, domaćin možda s kojom prigodom više, ali na kraju realan rezultat.

3. HNL Sjever: Polet (SMnM) – Podravac 1:1, Papuk – Rudar 0:0

1. ŽNL: Gostujuća šestica Podturna

Hodošan je bio bolji od Sloge (Š) 3:1. Gost je imao pomoć vjetra u prvom dijelu pa je imao gol prednosti, a domaćin u nastavku uz pomoć vjetra postiže tri gola za tri boda.

Draškovec je golom Ivančića u prvom dijelu pobijedio Graničara (K) 1:0.

Trica Poleta u Pribislavcu za sva tri boda

Polet (P) je bio bolji od Trnave 3:1. Poluvrijeme je bilo 1:0.

Kraljevčan je stradao od Podturna 1:6. Poluvrijeme je bilo 0:1.

Podturen je bio efikasan

1. ŽNL: subota Hodošan – Sloga (Š) 3:1, Draškovec-Geothermae – Graničar (K) 1:0, Polet (P) – Trnava 3:1, Kraljevčan 38 – Podturen 1:6, nedjelja 16:30 sati Galeb – BSK, Jedinstvo (GM) –Spartak igra se u Macincu, Dubravčan – Naprijed, Trnovec – Bratstvo (J).Venera PMP je slobodna.

2. ŽNL skupina A: Omladinac (DS) kući pjevajući iz Orehovice

Croatia je doživjela novi poraz. Ovog je puta u Orehovici slavio Omladinac (DS) 1:2. Poluvrijeme je bilo 0:1. Domaćin je izjednačio pa gosti postižu drugi gol za puni plijen.

2. ŽNL skupina A: subota Croatia – Omladinac (DS) 1:2, nedjelja 16:30 sati Borac PMP – NŠ Međimurje-Čakovec, Vidovčan – Borac (DH), Budućnost (P) – ČSK, Drava (DM) – Bratstvo (P),  Drava (K) – Radnički, Otok – Mladost (D), Jadran – Mladost (I).

2. ŽNL skupina B: Susjedski derbi u Brezju pripao Slakovčanima

U odgođenom susretu na igralištu Hrastje u Brezju sastali su se susjedski rivali Hajduk i Sloboda Slakovec. Zanimljiva utakmica i minima lana gostujuća pobjeda 1:2.

2. ŽNL skupina B: odgođeni susret 11. kola Hajduk (B) – Sloboda (S) 1:2.

3. ŽNL: Minimalno slavlje Pušćina

Pušćine je pobijedio Torpedo 1:0, a Napredak je poražen od Dubrave 0:2 u drugom dijelu. Kako je na žalost Mladost iz Selnice odustala u nedjelju imamo još samo jednu utakmicu.

3. ŽNL: subota Pušćine – Torpedo 1:0, Napredak – Dubrava 0:2, nedjelja 16:30 sati Dinamo (Ž) – Parag. Jedinstvo (NSnD) je slobodno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije