2. HNL

NEVJEROJATNO Međimurje povelo u Sinju kod Junaka pa domaćin preokrenuo, Čakovčani su si sami dali dva gola!

U Sinju je posljednji Junak pobijedio Međimurje 4:2. Čakovčani su sve bliži dnu tablice.

U Sinju je odigran susret 2. HNL. Od 14. minute Međimurje je vodilo 1:0 protiv Junaka. Akcija od noge do noge i lopta je u mreži. Strijelac je bio Čovo.

Domaćin je ubrzo u 17. minuti vratio na 1:1. Lopta je ubačena iz kornera i glavom je usmjerena u Jesenovićev gol koji je bio nemoćan.

U 28. minuti je 2:1. Domaćin je probio desnu stranu, oštra prizemna lopta ide u peterac gdje ju Čakovčani sami pospremaju u mrežu. Glavina je bio nesretni strijelac.

U 38. minuti dobra čakovečka prigoda iz slobodnog udarca je uništena nakon lošeg odigravanja, imali su još i udarac po golu naši igrači, ali domaći vratar je na mjestu.

Pri kraju prvog poluvremena domaćin ima slobodni udarac, visoka lopta pada pred gol i čakovečka obrana opet reagira navjerojatno i glavom si Glavina posprema po drugi puta loptu u svoju mrežu! Poluvrijeme je 3:1, a Čakovčani su postignuli tri gola, od toga dva u svoju mrežu.

Počelo je drugo poluvrijeme, ali i dalje problemi u našoj ekipi. Vratar Jesenović ima loptu i ni kriv ni dužan ju s 5.5 metara dodaje igraču u plavom. Nevjerojatno. Srećom domaćin to ne koristi.

Čakovčani imaju više loptu u svojim nogama, ali nema nekih akcija ili prijetnji pred domaćim vratatom. Domaćin je sretan s dva gola prednosti, a Čakovčani nedovoljno opasni da bi im zaprijetili.

Međimurje je golom Havelke smanjilo na 3:2 golom iz kaznenog udarca u 63. minuti. U 87. minuti je 4:2. Junak je imao jako puno prostora jer je naša ekipa krenula na sve ili ništa. Jedna kontra im se isplatila i Junak dolazi do sva tri boda, a Čakovčani imaju još jedan loš rezultat u nizu. Pri kraju Junak još trese i stativu.

Marko Lozo je preuzeo čakovečku klupu i debi nije bio uspješan. U idućem kolu u petak u 16:30 sati Međimurje na SRC Mladost u Čakovcu dočekuje Dugopolje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije