NOGOMET

PRVOLIGAŠI SE PREDOMISLILI Za vikend se nastavlja i Prva međimurska liga

Prvoligaši su se predomislili i ipak kreću u nastavak prvenstva. Odigrat će 'jesenski' dio do kraja, a zatim se liga dijeli na ligu za prvaka i ligu za ostanak

Danas je u Prelogu ponovo održan plenum klubova Prve međimurske nogometne lige. Iako je donedavno 13 od 17 klubova bilo protiv nastavka prvenstva, došlo je do promjena.

Međimurski nogometni savez dao im je priliku da se demokratski ponovo izjasne o svemu, a prema informacijama s plenuma, donesena je odluka da se prvenstvo nastavi, a odlučeno je i da se mijenja format natjecanja.

U najvišem rangu međimurskog nogometa tako je predstojeći vikend na rasporedu 13. kolo, a do kraja ‘jesenskog’ dijela sezone ostalo je ukupno pet kola, nakon čega se liga dijeli na ligu za prvaka i ostanak. Liga za prvaka brojat će osam klubova, dok će se za ostanak boriti devet klubova.

U 13. kolu sastaju se: Galeb – BSK, Hodošan – Sloga (Š), Jedinstvo (GM) – Spartak, Dubravčan – Naprijed, Draškovec Geothermae – Graničar (K), Trnovec – Bratstvo (J), Kraljevčan 38 – Podturen, Polet (P) – Trnava. Venera PMP je slobodna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije