NOGOMET

KOMENTAR NEDJELJNOG KOLA Mladost Komet i Sloga Čakovec poraženi u gostima, Katarina Zrinski bolja od Frankopana

Nedjelja je bila idilična za odigravanje nogometnih utakmica.

U 2. HNL za žene Katarina Zrinski je pobijedila Frankopan 3:1 s dva gola Ćurić i jednim Cicijelj. Prvo poluvrijeme završilo je 1:1. Čakovčanke su bile bolje i mogle su postići još koji gol, ali mlade i borbene gošće iz Siska odigrale su dobru utakmicu.

Tri gola za tri boda Katarine Zrinski

U 4. nogometnoj ligi pratili smo u nedjelju poslijepodne dva gostovanja međimurskih klubova. Mladost Komet iz Preloga gostovala je u derbiju kola kod lidera Bednje u Beletincu. Zanimljivo je da je ekipa iz Preloga nanijela zadnji službeni poraz Bednji koja je nakon toga nanizala 32 susreta bez poraza. Bednja je u ovom susretu bila bolja 2:1. Domaćin je poveo 1:0 i to je rezultat poluvremena. Pintarić vraća na 1:1 u 69. minuti i tako je sve do 89. minute kada domaćin postiže gol za 2:1.

Jalžabet je dočekao Slogu Čakovec. Prvi dio završio je bez golova, ali slogaši nisu iskoristili tri izgledne prigode, a domaćin jednu. Početkom nastavka dva gola Jalžabeta i nakon toga postižu još jedan te mirno privode utakmicu kraju za pobjedu 3:0.

4. liga: subota Nedelišće – Međimurec 0:0, Centrometal – Omladinac (NSR) 1:1, Ivančica – Dinamo (P) 3:1, Dubravka Zagorac – Dinamo (D) 1:4, Zelengaj – Mladost (SM) 1:1, Bednja – Mladost Komet 2:1, Jalžabet – Sloga (Č) 3:0, Nedeljanec – Plitvica 1:0.

U odgođenim susretima 10. i 11. kola u srijedu 31. ožujka od 16:00 sati igrat će Plitvica – Ivančica i Nedeljanec – Mladost (SM).

Omladinac (DS) je slavio kod kuće

2. ŽNL skupina A: Domaćini daleko uspješniji

U pet nedjeljnih susreta četiri domaće pobjedi i zanimljivo tri su završili pobjedama domaćina identičnim rezultatom 2:1. Tim rezultatom Mladost (D) je pobijedila Dravu (K), Radnički je bio bolji od Drave (K) te Omladinac (DS) od Borca (PMP). U Ivanovcu pobjeda Mladosti nad Otokom 2:0. Jedini remi bio je u Donjem Hrašćanu gdje su Borac i Croatia odigrali 1:1.

2. ŽNL skupina A: subota NŠ Međimurje-Čakovec – Jadran 1:3, Bratstvo (P) – Budućnost (P) 2:3, ČSK – Vidovčan 6:4, nedjelja Mladost (I) – Otok 2:0, Mladost (D) – Drava (K) 2:1, Radnički – Drava (DM) 2:1, Borac(DH) – Croatia 1:1, Omladinac (DS) – Borac PMP 2:1.

Bodovi su ostali u Gardinovcu

2. ŽNL skupina B: Slavlje Strahoninca

U zaostalom susretu 11. kola Strahoninec je pobijedio Zasadbreg 2:1.

2. ŽNL skupina B: nedjelja odgođeni susret 11. kola Strahoninec – Zasadbreg 77 2:1.

3. ŽNL: Velika pobjeda Pušćina u derbiju

U derbiju kola u Novom Selu na Dravi su igrali Jedinstvo i Pušćine. Gosti su ostali na prvom mjestu pobjedom 1:3. U Sivici je Dubrava ispratila Dinamo (Ž) sa 6:0.

3. ŽNL: subota Torpedo – Mladost (S) odgođeno, nedjelja Graničar (N) – Napredak 1:1, Dubrava – Dinamo (Ž) 6:0, Jedinstvo (NSnD) – Pušćine 1:3. Parag je bio slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije