Sportski vikend

Sportski vikend

Nogomet: Odgođena Prva međimurska nogometna liga i 3. HNL Sjever; Odbojka: Centrometal i Totovec domaćini, Kaštel gostuje; Rukomet: Međimurje traži pobjedu protiv Županje, lak posao Zrinskog i derbi Preloga; Košarka: Čakovec dočekuje Vindiju; Kuglanje: Dva Željezničara u borbi za drugo mjesto; Šah: Pretposljednje kolo kupa u Strahonincu; Prelog: Danas proglašenje najsportaša.

Zbog vremenskih prilika 16. kolo Prve međimurske nogometne lige koje se trebalo igrati ovog vikenda 2. i 3. ožujka odgođeno je odlukom povjerenika za natjecanje Igora Križarića za srijedu 17. travnja 2013. Proljetni dio započinje 17. kolom koje je na rasporedu 9. i 10. ožujka. Odgođena je i 3. HNL Sjever pa će se 16. kolo igrati 10. travnja, a prvenstvo počinje 9. i 10. travnja susretima 17. kola.

Odbojkaši Centrometala u 1. ligi u subotu u 18:00 sati dočekuju ekipu Rijeke u Atonu. U 2. ligi za žene u 5. kolu Lige za prvaka Kaštel iz Pribislavca u subotu u 19:30 sati gostuje kod Karlovca. U 2. ligi odbojkaši Totovca dočekuju Croatiju, dok je Nedelišće slobodno.

U Prvoj rukometnoj ligi Međimurje u subotu u 19:00 sati dočekuje Županju. Kako na gostovanjima Čakovčanima za sada nikako ne ide pobjeda kod kuće mora se ostvariti bez obzira tko se nalazi na suprotnoj strani.

Ženski rukometni klub Zrinski ne bi smio imati nikakvih problema u domaćem susretu s fenjerašem Đurđevcom u 16:00 sati. Rukometaši Preloga kao lideri u derbi susretu gostuju kod trećeplasirane Ivanske. Prelog ima 20 bodova, a Ivanska tri manje. U 3. ligi rukometašice Preloga u subotu u 18:00 sati gostuju kod Velikog Trojstva, a Čakovec od 16:30 sati u Križevcima kod Mlinara.

U košarkaškoj A – 2 ligi vodeći Čakovec u subotu u dvorani 2. OŠ Čakovec od 18:30 sati dočekuje Vindiju. Međimurje u subotu u 18:00 sati gostuje u Ludbregu kod Grafičara, dok će Rudar tražiti novu pobjedu u isto vrijeme kod Koprivnice.

U 18. kolu C lige igrat će Prelog – Međimurje Globetka, Donji Kraljevec – Grafičar II, Kotoriba – Dubravčan, Mladost – Nedelišće, dok je Čakovec BŠT slobodan.

U drugoj kuglačkoj ligi danas (petak) imamo susjedski sraz dva Željezničara. Čakovečki kuglači tražit će pobjedu u Varaždinu za proboj na drugo mjesto. Željezničar Varaždin je 2. s 23 boda, dok je Željezničar Čakovec 3. s 22 boda.

Pretposljednje 5. kolo međimurskog šahovskog kupa igra se u nedjelju od 9:00 sati u Strahonincu u prostorijama novog Društvenog doma, a sastaju se Goran Lopatinec – Međimurje, Pretetinec – Miklavec, Gornji Mihaljevec – Strahoninec, Sloboda Mihovljan – Stridon II Štrigova, Mursko Središće – Dinamo Palovec, Nikola Zrinski Gornji Kuršanec – Strahoninec II, Gornji Mihaljevec II – Sloboda II Mihovljan, Gardinovec – Stridon III Štrigova, Sloboda III Mihovljan – Gornji Mihaljevec III, dok će ekipa Nedelišća biti slobodna.

U organizaciji Zajednice sportova grada Preloga danas (petak) u Domu kulture u Prelogu organizira se proglašenje najboljih sportaša i ekipa u 2012. godini. Uz njih nagrade će dobiti zaslužni sportski djelatnici te perspektivni sportaši.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije