Vijesti / Sport
Sport
BEZ GOLOVA Međimurju bod u Zagrebu protiv Dubrave Tim Kabel
NK Dubrava Tim Kabel

BOD NA GOSTOVANJU

BEZ GOLOVA Međimurju bod u Zagrebu protiv Dubrave Tim Kabel

Strijelci nisu bili raspoloženi

U 20. kolu 2. HNL NK Međimurje je danas gostovalo u Zagrebu kod Dubrave Tim Kabel. Čakovčani su uoči utakmice bili 13. na tablici s 23 boda, dok su Zagrepčani zauzimali 11. mjesto s 25 bodova. Kako je Međimurje jako loše ušlo u nastavak prvenstva i u tri utakmice je osvojen tek jedan bod, domaćin je ovdje bio u ulozi favorita.

U 3. kolu igranom krajem kolovoza prošle godine čakovečki susret završio je 2:2. Iako su Čakovčani golovima Igreca Mijića već nakon petnaestak minuta imali dva gola prednosti na kraju je osvojen tek domaći bod.

U današnjoj utakmici Mario Kovačević izveo je sljedeći sastav: Jesenović, Hranilović, Marcijuš, Radošević, Igrec, Havelka, Zapalač, Hlišć, Hasanović, Zanjko, Glavina. Za razliku od čakovečkog susreta s četiri gola, danas je utakmica završena bez golova.

Bilo je prilika s obje strane, no strijelci nisu bili raspoloženi pa na kraju remi i podjela bodova. Međimurje je tako došlo do 24. boda čime su se izjednačili s Cibaliom, a idući tjedan u Čakovec stiže riječki Orijent.

 

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!