Vijesti / Sport
Sport
MEĐIMURSKI NOGOMET Odgovor iz HNS-a: Nema izmjena propozicija bez obzira na rang natjecanja
E.M.

JASAN ODGOVOR IZ HNS-A

MEĐIMURSKI NOGOMET Odgovor iz HNS-a: Nema izmjena propozicija bez obzira na rang natjecanja

Ništa od promjene sustava natjecanja

Međimurski nogometni savez zatražio je od Natjecateljske komisije HNS-a mišljenje oko moguće izmjene Propozicija natjecanja zbog trenutne situacije izazvane „korona krizom“.

Slično su reagirali i tražili pojašnjenja iz još nekih županijskih saveza pa je Natjecateljska komisija HNS-a na sjednici 24.veljače donijela zaključak prema kojem: „Nema izmjena Propozicija bez obzira o kojem se rangu natjecanja radi. Sva natjecanja na razini ispod Treće lige trebaju završiti do 26. lipnja, a za promjenu sustava natjecanja uz odobrenje Komisije za natjecanje HNS-a potrebno je i odobrenje HOO-a i Ureda za sport Ministarstva turizma i sporta“.

Savezi koji neće poštivati odluku Komisije za natjecanje HNS-a, njihovi klubovi neće moći ostvariti plasman u viši stupanj natjecanja. Ako kojim slučajem natjecanja ne krenu u očekivanom roku ili pak budu ponovo prekinuta Komisija za natjecanje i Izvršni odbor HNS-a znati će donijeti pravovremene odluke u interesu nogometa, stoji u odgovoru HNS-a Međimurskom nogometnom savezu.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!