karate klub mihovil

KARATE TRENER Miljenko Krušelj pun optimizma gleda na povratak u svijet sporta nakon pauze

Glavni trener Karate kluba Mihovil iz Preloga Miljenko Krušelj optimistično gleda na povratak sportaša u svijet sporta.

– Nakon tromjesečne karantene sportaši se vraćaju u sportske dvorane i teretane. Vjerujem da posljedice neće biti nenadoknadive za rast i razvoj mladih koji su zbog pandemije korona virusa pauzirali od sportskih aktivnosti – kaže iskusni trener i dodaje:

– Kao što je poznato odgađanje ili pauziranje sportskih aktivnosti i natjecanja na sportaša može ostaviti posljedice kao što su: razočaranje, nezadovoljstvo, ljutnja, gubitak motivacije i strah od budućnosti. Uvjeren sam da će kineziolozi koji rade u školama, sportskim klubovima i teretanama uložiti dodatni napor i znanje kako bi se posljedice nebavljenja sportskim aktivnostima smanjile na najmanju moguću mjeru, posebno u radu s djecom i adolescentima – rekao je za kraj i dodatno naglasio važnost zaštite sportaša od prevelikih sportskih očekivanja što bi mogao biti novi problem u sportu.

Karate klub Mihovil iz Preloga nastavlja rad sa svojim članovima utorkom i četvrtkom od 19 do 21 sat u dvorani Srednje škole Prelog uz pridržavanja svi propisanih epidemioloških mjera.
 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije