Sa Skupštine Karate kluba Mala Subotica: Osvojili 145 medalja

Sa Skupštine Karate kluba Mala Subotica: Osvojili 145 medalja

Kao i u svim udrugama i u Karate klubu Mala Subotica održana je redovita godišnja skupština na kojoj su podijeljena priznanja i zahvalnice te promaknuća u viša zvanja te podnešeno godišnje izvješće o radu kluba.

Karate klub Mala Subotica djeluje od svibnja 2006. godine i tokom vremena sve više i više jača.

– Od početnih 7 članova narasli smo do 32 aktivnih članova. Kroz naš klub je kroz tih 7 godina prošlo šezdesetak djece kojima smo, nadam se, pomogli u daljnjem životu kroz jačanje tijela i duha na našim treninzima. U današnje vrijeme, kada djeca sve više vremena provode za računalom, a sve manje u fizičkoj igri, kretanju i komuniciranju, sport postaje sve važniji u oblikovanju naše djece – priopćio je predsjednik karatista Vladimir Logožar.

Tijekom godine uspješno su pohodili 20 natjecanja s kojih su se vratili u Malu Suboticu sa 145 medalja od kojih je polovica zlatnih.

Priznanja za sudjelovanje te osvojenim medaljama na turnirima dobili su Filip Novak, Maria Murković, Mihael Sirc, Antonija Ružić i Dominik Murković. Od natjecanja ističu državno prvenstvo u Poreču gdje je Filip bio brončani te niz turnira od Memorijala u Slavonskom Brodu, Grand Prixa Samobora, Euro kupa Istre do Grand Prixa Međimurja gdje su osvojili titulu najtrofejnijeg kluba.

Svim članovima koji su položili za viša zvanja u prosincu prigodno su uručene diplome Hrvatskog karate saveza za postignuća u karate sportu.

Sponzorima su uručene posebno izrađene zahvalnice na nesebičnoj pomoći u ovim teškim trenucima za cijelu Hrvatsku koji su se posebno odrazili na amaterske sportske klubove.

Posebna zahvala upućena je i treneru Tomislavu Magdaleniću na odličnom radu i treninzima te pripremama natjecatelja.

Ovim putem Karate klub Mala Subotica zahvaljuje se na nesebičnoj pomoći tvrtkama Studio M, Caffe bar Petica, Kavana Kocka, Metss d.o.o., Zrinski d.d., Mjernik d.o.o., Pekara Poljanec, Međimurje Metali d.o.o., Royal Transporti te Općini Mala Subotica i Osnovnoj školi Tomaša Goričanca Mala Subotica.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije