Izbor motociklista godine

Izbor motociklista godine

Kao i proteklih godina i ove godine se radi izbor motociklista godine  prema glasovima novinara. Novinari iz liste kandidata biraju pet motociklista koje boduju od pet bodova do jednog boda. Među nominiranima nalaze se i dva naša spidvejaša UNIE iz donjeg Kraljevca što je dobra prilika da se podsjetimo na njihov prošlogodišnji učinak.

Dino Kovačić: 2. ukupno na Prvenstvu Hrvatske, 7. na kvalifikacijskoj utrci SP do 21 – Donji Kraljevec, 17. na GP Croatia SP – Donji Kraljevec, 5. na utrci CRO – SLO prvenstva u Donjem Kraljevcu, 6. na utrci CRO – SLO u Ljubljani te 2. rezultat susreta reprezentacija Hrvatske i Slovenije.

Jurica Pavlic: 1. ukupno na Prvenstvu Hrvatske, 2. ukupno na zajedničkom prvenstvu Hrvatske i Slovenije, 4. ukupno na Croatian GP – utrci Svjetskog prvenstva u Donjem Kraljevcu, 5. mjesto ukupno s klubom Unia Lezno na poljskom ELITE prvenstvu, 6. mjesto ukupno s klubom Vastervik na švedskom Eleitserien prvenstvu, 14. mjesto na Challenge Millenium – finalu kvalifikacija za GP SP 2013, 21. ukupno u Grand Prix seriji Prvenstva svijeta (jedan nastup) te 1. na utrci hrvatsko-slovenskog prvenstva u D. Kraljevcu ispred Mateja Žagara.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije